Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 921 113 km-t sportoltatok
Born to Run

Hogyan tovább

Sebcoe | 2010-08-01 15:36:51 | 4 hozzászólás

Még közel sincs vége az évnek, de az év második felét most kell átgondolni. Eddig minden az EB-ről szólt, és annyira jól éreztem magam, hogy a következő időszakra is a nyolcszázat fogom preferálni. Sokkal jobban fekszik nekem a gyors futás. Ezt érzem igazán a sajátomnak. Egyszerűen élveztem minden pillanatát az elmúlt időszaknak.

Az eredeti terv az volt, hogy az EB után a hosszúra fogok koncentrálni újra, és próbálok futni egy jó félmarcsit a Nike-n. Utána Bécs-Budapest és esetleg egy maraton Firenzében.

De az élet úgy alakult, hogy talán jobb, ha a nyolcszázra koncentrálok, és jövőre megcélzom a két percet. Azzal dobogóért lehet talán menni a VB-n is akár. Persze ehhez rengeteg munka is kell, és akkor az őszt is ennek kell szentelni.

Az idén rengeteget fejlődtem három hónap alatt. De az is látszott, hogy ha több időm van, akkor még lehetett volna jobb is. Talán 2-3 másodperc is bennem van még. És az már közel két perc. De ahhoz sokat kell erősíteni, szökdelni és megerősödve kezdeni a tavaszi résztávokat. Tehát a cél az, hogy ősszel és télen sokat erősíteni, persze az alapozás ugyan olyan fontos mint korábban, és már télen is résztávozni hetente egyszer a csarnokban, hogy a gyorsaság megmaradjon.

Szóval meg kell találni az egyensúlyt hogy alapozás is legyen, erősödjek is, és a gyorsaságom is minél inkább megmaradjon. Izgalmas lesz, már nagyon várom! :-)

A nyár hátralévő részében pedig elsősorban rendbe kell hozni a lábam, és százszázalékosan elkezdeni az őszi-téli időszakot.

2010-12 hó (1 bejegyzés)
2010-09 hó (1 bejegyzés)
2010-08 hó (1 bejegyzés)
2010-07 hó (1 bejegyzés)
2010-05 hó (1 bejegyzés)
2009-12 hó (1 bejegyzés)