Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 021 127 km-t sportoltatok
DEGASYS !!!!

Világ Harmónia Futás

degasys | 2007-06-05 16:31:45 | Nincs hozzászólás!

A Világharmónia Futás az egész világra kiterjedő váltófutás, melynek célja, hogy fejlessze a nemzetek közötti barátságot, és utat mutasson egy valódi egység-világ felé. A Futás során egy nemzetközi futócsapat égő fáklyát visz a világ több mint 100 országán keresztül.
A Világharmónia futásnak több magyar résztvevője is van.

Mindenki részt vehet a Világharmónia Futásban: sportolók és nem sportolók, fiatalok és idősek egyaránt. Szeretnénk, ha Te is részese lennél ennek a világot átölelő eseménynek – csak annyi kell, hogy elkötelezett legyél a világharmónia iránt.

Te is megtehetsz a fáklyával néhány lépést, néhány utcányit, néhány kilométert. Vagy eljöhetsz, és biztathatod a futókat, amikor lakóhelyed közelében elhaladnak. Ezenkívül iskolásokkal, ismert emberekkel, állami szervezetek és önkormányzatok képviselőivel együtt részt vehetsz a futócsapatot üdvözlő több ezer ünnepség egyikén

 A Világharmónia Futás nemzetközi csapata május 30-án érkezett hazánkba a Gyula határátkelőn keresztül, majd Békéscsaba és Debrecen érintésével észak felé haladt és június 2-án ért a Tornyosnémeti határátkelőhöz.

Június 6-án a magyar futók újra felkerekednek, és elindulnak Győrből Mosonmagyaróvár felé, hogy Pozsonyban ismét "összefussanak" a nemzetközi csapattal.

Világharmónia Futás

Világ Harmónia Futás hivatalos magyar oldal

Képgalériák :

arrow Világ Harmónia Futás 2005 október (30)
Világ Harmónia Futás 2005 október

arrow Világ Harmónia Futás 2006 május (110)
Világ Harmónia Futás 2006 május