Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 572 078 km-t sportoltatok
...egy újabb álom...
86
Lallerem | 2008-09-04 20:49:54 | 6 hozzászólás

Sokat gondolkoztam ezen az edzésnaplón és a blogozáson. Van ennek értelme? Kinek minek ír ilyeneket az ember? Hallottam már egy párszor a rendszeresen futóktól, hogy ne az edzésnaplódnak fuss! Azonban egy olyan amatőr mint én akinek egy Tatai Öreg Tó kör 32 perc körűli idővel már sikerélmény, egy picit másképpen gondolom. Önző módon elsősorban magamnak írom majd ezt a naplót és bevallom szeretnék egy kicsit dicsekedni is az apró sikereimmel.

A helyzet a következő, 86 ez a súlyom Kg-ban, 2 hónapja semmit sem mozogtam, 2009 április ekkor lesz a HOB Hosszútávú Országos Tájfutó Bajnokság a célom a túlélés és célbaérkezés. Még sohasem indultam ezen a versenyen de talán nagyobb álmom mint bármelyik futóverseny teljesítése.

6 hozzászólás

pen 5774 napja
pen képe
írd nyugodtan magadnak, de hidd el, sokan fogják majd olvasni. És persze beleszólnak (mint én most..) tanácsot adnak, gratulálnak, biztatnak majd. Talán ezért is van értelme írni.

Egyszóval nagy hajrá a terveidhez, remélem szépen fogynak majd a kilók és gyarapodnak a kilométerek!
evita 5774 napja
evita képe
Mindig élmény ezeket a blogokat olvasni.És írni is!Sokat tanulok belőlük,megismerjük kicsit egymást az oldalon.Lehet,nem szól hozzá senki,de elolvassa pár ember,abban biztos lehetsz!Hajrá!
Mozg 5774 napja
Mozg képe
Jó kis cél.
Most, hogy leírtad, biztosan lesz is erőd az eléréséhez. Sok sikert, fuss és írj!
Lallerem 5773 napja
Lallerem képe
Azta valóban olvassátok a blogokat? :o)
Köszönöm a bíztatást, holnap kezdem a harcot az álmomért, így sokkal könnyebb lesz hogy tudom mások is figyelik sikerűl e vagy kudarcot vallok...
mjoci 5773 napja
mjoci képe
Persze én mindegyiket elolvasom.
kán 5773 napja
kán képe
És mások is erőt meríthetnek belőle!

Írj, írj, írj!
:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!