Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 499 080 km-t sportoltatok
Futónapló by Zorka

Szülői drukk:-)

zorka76 | 2006-10-19 21:05:28 | 2 hozzászólás


Ma három kilit futottam a pályán, és ez feltette a koronát a napra. A reggeli futás azért jó, mert megadja a lendületet a továbbiakhoz, az esti pedig kellemesen elfáraszt. Kis nyújtás után meleg tea, olvasgatás, (tanulás!).

Aztán olvastam Dzenisz írását az üzenőfalon, és kicsit elszégyelltem magam, hogy csak ilyen keveseket futok. De nem! Elővettem az itthoni kis kézzel írt edzéstervemet, meg megnéztem a futásaimat oldalon. Azt szűrtem le belőlük, hogy mindegyiknél volt valami élmény (szederlegelés, első edzés a társakkal), és ezeket nem nem adnám a kilométerekért. Ráadásul minden egyes kis métert élveztem, nem sérültem le és nem is betegedtem meg. Inkább folytatom a lassan, de biztosan tervet, mint a "bele a közepébe" edzéseket.
Dzenisz:-) Nézd meg az edzésnaplómat egy év múlva! 

Más. Anyu tegnap izgatottan hívott, hogy a Hervis-ben akciós a pulzusmérő óra, és miket tud. Látott egy jó futócipőt is, és majd szeretne venni nekem egyet. Lehet, hogy Karácsonyra. Ó, az én aranyos kis anyukám! Nyáron szkeptikusan nézte, hogy futócuccot húzok, és nekiindulok. Most pedig természetesnek veszi, ha munka után megyek a sportpályára vagy a Duna-partra. A versenyek után mindig kötelező az SMS, és izgatottan várja, hogy milyen pólót, sapkát adnak a rajtcsomaghoz.
Apu a munkahelyén dicsekszik, hogy futottam itt-meg ott, az öcsi pedig - a nagy fotós-, megörökíti az eseményeket.
Micsoda változásSmile

2 hozzászólás

Hauanita 6451 napja
Hauanita képe
Hehe, de nagyon ismerős.
4 éve ilyenkor a család fogadásokat kötött, hogy 1 sarokig jutok, vagy 3-ig. 1 hétig tart a lelkesedés, vagy 2-ig. Aztán kezdtem furcsán nézni, amikor tél kellős közepén azért nem értek el telefonon, mert kinn futottam. Tavasszal pedig teljesítettem első 12-km-emet, nyáron az első félmaratonomat, következő tavasszal pedig az első maratonomat is. Azóta engem is segítenek, ahol csak tudnak, bele-beleszponzorálgatnak külföldi útjaimba, futócuccaimba. És első maratonom a szuperállóképességű öcsém fényképezett, engem, a "gyenge nővért", és azért büszke volt rám. Úgyhogy hajrá, kitartás, és csak így tovább!! :)
kán 6451 napja
kán képe

Nagyon jól teszed a lassú, de biztos kezdést Zorka! A sport pedig mindenkit megváltoztat. Szüleim már nem mondják nekem, hogy "nemvagynormálisfiam" amikor félamartonra megyek, hanem érdeklődnek: hogy sikerült a futás, milyen volt a város, mit kaptam a csomagban?
Már csak a szülőfalumat kéne elhallgatattni, lehet, hogy a szilveszteri futást kéne megnyerni... (:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2010-10 hó (1 bejegyzés)
2007-09 hó (1 bejegyzés)
2007-02 hó (1 bejegyzés)
2007-01 hó (2 bejegyzés)
2006-12 hó (1 bejegyzés)
2006-11 hó (6 bejegyzés)
2006-10 hó (9 bejegyzés)
2006-09 hó (8 bejegyzés)
2006-08 hó (6 bejegyzés)