Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 55 484 333 km-t sportoltatok
Elkezdtem...
A "Lehetséges" kiegészítése
jogscher | 2010-06-22 16:34:41 | 5 hozzászólás
Sziasztok! A NIKE-ra való felkészülést a jövő héten kezdeném el, tehát nem edzetlenül szeretném lefutni.Ezt még hozzá szerettem volna tenni. Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! A váltó is jó ötlet, csak társ kellene hozzá.

5 hozzászólás

lassukapitany 5226 napja
lassukapitany képe

Én két és fél hónapja kezdtem a futást, és jövőhét szombatra beneveztem az első félmaratoni versenyemre Tihanyba.

 

Nagyon várom már, remélem nem kapkodtam el túlságosan a dolgot. Nem tervezek nagy tempót, 2 óra 6 perc a célom, de ha lassabban megy az sem gond...csak érjek célba. Szerintem ennyi felkészülés után teljesíthető a dolog, ha csak szórakozásból fut az ember. Legalább lesz most egy kiinduló időm, amit a NIKE-n meg szeretnék majd dönteni. :)

 

Egy gondom volt viszont a felkészülés során, úgy 2 hete a bal térdem megfájdult. Szerintem túlerőltettem. Pihentettem is egy hetet, meg kicsit visszavettem a távokból, mostmár nincs vele gond.

 

A tihanyi versenynél meg legjobban attól félek, hogy el fogok tévedni, mert még sosem jártam ott...de lesznek ott tőlem gyorsabb futók is, akiket követhetek. :)

 

Előzőleg amúgy nem volt valami nagy sportmúltam, csak gyakori rosszullétek miatt tanácsolta az orvos, hogy fogyjak és igyekezzek többet lazítani. Azóta a rosszullétek megszüntek, lefogytam 89 kilóról 83-ra és a futás meg rutinná vált. :)

MungDaal 5226 napja
MungDaal képe

Én tavaly előtt december közepén kezdtem újra mozogni, egy évig bringáztam, egy éve futok.
Én most egy év után neveztem be az első félmarcsimra. Ehh, hiába, én már vén vagyok ...

Csak halkan tenném hozzá, hogy nem kenyerem a szenvedős futkosás, a fentebb nevezett táv megtétele mára semmiféle erőlködést nem igényel részemről edzés keretén belül sem. Háhogynepersze, a 20 kilit már tavaly (2 havi kocorászás után) sikerült megfutnom. Ja, hogy a végére tottál beálltak a térdeim és utánna 4 napig tartott összekapnom magam. Így jártam. De ezt követően tavaszig eszembe sem jutott ezt a távot újra forszírozni.

Kérdés a következő: Mit akarsz ettől a versenytől? Csilivili plecsnit? Ez komoly motiváló tényező, én ezért neveztem a Bükki-re :DDD. Vagy netán ki akarod próbálni magad ezen a távon? Ehhez nem kell verseny, csak no lósz! ;) Vagy a verseny hangulat részegít netán? Ilyen sporit is ismerünk, felkészülés nélkül fut nagyon durvákat és ezeket is kizárólag versenyen. :DDD

Mindegy mi motivál, egy a lényeg: NE SÉRÜLJ LE! Annyit nem ér az egész flancos felhajtás!

lassukapitany 5226 napja
lassukapitany képe

Vénebb, vagy csak okosabb? :)

monique 5226 napja
monique képe

valamivel több, mint 2 hónap van a nike-ig. ez vagy elég, vagy nem. mi volt eddigi legjobb versenyeredményed?

monique 5226 napja
monique képe

az kimaradt, hogy tavaly ősszel teljesen a 0-ról indulva 2 hónap elteltével még nem ment volna a nike-os szintidő nekem. bár lehet h sikerült volna a záróbusszal megküzdenem de nem esküszöm meg rá. persze te már korábban is edzettél, és lehet h nem a full nulláról indulsz egyébként se. :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2010-07 hó (1 bejegyzés)
2010-06 hó (4 bejegyzés)
2010-02 hó (1 bejegyzés)
2009-08 hó (1 bejegyzés)
2009-06 hó (1 bejegyzés)
2008-08 hó (1 bejegyzés)
2008-06 hó (1 bejegyzés)
2008-04 hó (5 bejegyzés)
2008-03 hó (5 bejegyzés)