Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 915 513 km-t sportoltatok
Házisárkány kalandjai
Házisárkány evolúciója
Házisárkány | 2008-07-31 07:53:29 | Nincs hozzászólás!

Már az általános iskolától tudjuk,hogy a tyukok bizony a hüllők utódai:Házisárkány a héten tyúkanyóvá avanzsált.Megérkezett a keresztfiam,a keresztlányom már egy hónapja kint van Szirákon a lova mellett,mivel ő már "nagylány" ritkán szakad el mellőle,és akkor néz rá a vén tyúk nagynénjére,ha megúnja a nomád életet és illatos fürdőszoba és terített asztal után vágyik hirtelen,pedig a szállása is teljesen felszerelt.Ki érti a tiniket,én meg nem voltam annyira régen tizenéves-20 éve- hogy tudjam:jobb rájuk hagyni a dolgaikat.

Ezen a héten amit sportolni tudok,nem tudom mennyi lesz....Persze az aerobikot megtartom-Atus addig a karatésokhoz megy-,voltam velük bringázni,ma a derekemra való tekintettel pilates és strecching,aerobik a terv,holnap is pilatesezek és megyünk a Vasas-Újpestre,szombat-vasárnap még nem tudom,talán úszni megyünk.

 

Összetörve!
Házisárkány | 2008-07-23 08:32:33 | 1 hozzászólás

Tegnap hazafelé jövet akkorát estem mint egy ólajtó a bringával.Esett az eső,a kormánykapaszkodóm lejár,a csúszós kezemmel meg lejött,én meg szó szerint pofára estem.Akkor jött haza a Medvém,kipattantak a kocsiból mert látták,hogy nem pattanok fel azonnal,Letti is szaladt felém,akkor váltunk el pont a házuk előtt.Segítség nélkűl felvakartam magam nagy nehezem,Medve hazavitte a brinyót,én meg jajgatva beálltam a kocsival.

Mire megvacsoráztattam a fiúkat és a Laci hazament,a térdem befeketedettt!!!Elmentem fürdeni,és egyből elaludtam.Reggelre a lábam már nem fekete,csak szolíd újpesti színben játszik,találtam a pocakomon is egy jó nagy  lila foltot.

Nem baj szombaton este kezdődik az idény pont jó lesz!!!!Lila -fehér testtel megyek! Azért figyelem magam,ha rosszúl lennék a szomszéd faluban van mentőállomás

Igaz,nálam a borulás minden napos,de az idén még ekkorát nem estem!Amint eláll az eső megcsinálom a kormánykapaszkodót és elmegyek tekerni!!!!Ja,és igyekszem nem összetörni magam,mert az uram azt mondta,hogy azt várja már mikor telefonálnak neki valamelyik kórházból,hogy ott fekszem összetörve! 

Megjöttek a bérleteink!!!!
Házisárkány | 2008-07-22 15:05:35 | Nincs hozzászólás!

Még névtáblánk is lehetne a D-szektorban,mivel "Ulra not a bitch",inkább nem kérek belőle,úgysem űlnénk a helyünkön csöndben.....Ha az ultrákon múlik az idény már most gravírozni lehet azt a kupát!!!!!

A keret is nagyon jó,van egy szigorú és jó pedagógus edzőnk!Juhéj!!!!!

Macskanagymama és edzőmeccslátogató lettem!
Házisárkány | 2008-07-21 19:44:32 | 1 hozzászólás

Az elmúlt hetekben szinte behúnyt szemmel odataláltam a büki edzőtáborhoz és rutinos Ausztria-járóvá avanzsáltam.Jobban mondva Burgerland és Stájerország látogató....

Jó volt látni a sok fiatalt és az új fiúkat.Majd a szombat este kezdődő idény magáért beszél!!!Remélem megjön szombatig a bérletem,ami a D-szektorba szól-egy ultrának ott a helye....-,ja és ÚJPEST FC tag is leszek a párommal együtt a 2008/2009-es idényre!!

A kiscicáim szeme kinyílt,már háromnak találtam gazdit!Olyan édesek!!!!

Amint lehet megosztom mindenkivel a képeket!Szegény Pimpi nagyon fáradt,és valamelyik éjjel véletlenűl kizártam,ott kéreckedett a hálószoba ablakban hajnaltájt,szerencsére a babák észre sem vették,hogy a mama nem volt otthon.

Teljes gőzzel megy a torna a faluban és lelkesen mesélik a résztvevők,hogy olyan izmaikat is érzik,amelyek létezéséről nem tudtak!!!Kaptam a párom egyik építésvezetőjétől egy DM promo remixalbumot,a jóember egy underground DJ és olyan cuccokat szállít-zenében-hogy ihaj!!!!Már szinte halloma zenét és látom hogy milyen gyakorlatot csinálunk rá!Holnap,ha nem kell menni sehová átvágom és indúlhat a koreográfia csinálás!!!!

A Fort Minort még mindíg körözöm,mert szerintem eszelős lenne erre a hibrid hip-hop-ra nyomni!!! Sajna a zeneszállító kolléga nem szereti..... 

Szerdán U19 elődöntő!!!Aki olvassa ezt a szösszentet,szorítson,hogy kapjunk helyet a buszon,mert 7 óra vezetést+2 óra meccs+7 óra visszafelé vezetést nem szeretnék vállalni,és a Medvémnek sem engedem!!!!

 

Újra összeállt az aerobic-csapat!!!!
Házisárkány | 2008-07-09 08:14:12 | 1 hozzászólás

Mióta ideköltöztünk a faluba,azóta tartok aerobicot több-kevesebb időkihagyással-ez mindíg munkafüggő.

Tegnap újra kezdtük,és annyira örűltem,amikor úgy búcsúztunk el,hogy ez nagyon jól esett nekik!

Jó volt hallgatni nyújtás közben,hogy egyszerre lélegzünk,bár egy kicsit szétesett még a társaság,egy-két hét múlva pedig felmehetünk a suliba,ott azért konfortosabb,mint a "kultúrba",többen is jönnének:gyerekes anyukák,akik megszervezik maguknak a gyerekcsőszködést.Már várom azt, ahogy a zenéket válogatom-másolgatom,próbálgatom a gyakorlatokat,vagy azon töröm a fejem,hogy vajon melyik tánclépést tanítsam meg nekik!Be vagyok sózva!!!

Tegnap délelőtt áttekertem a szomszéd faluba szoláriumozni-a nyaralás előtti "szinezés" végett,utánna elmentem egy kicsit tekerni ebédfőzés előtt .Elmentem arra,amerre a Morzsikámmal jártunk,de a törzshelyünkre-a horgásztó- még nem volt "kedvem"legurúlni....Biztos furcsa,hogy egy felnőtt ember ennyit sír egy kutyus után,de nekem az a kis sárkefécske nagyon sokat jelentett.........Ja,és mivel a volt munkahelyem is arra van,ebédszünet lévén kint sziesztáztak a lányok integettem nekik,ők meg irígyeltek,hogy milyen klafa munkahelyem van hogy napközben sportolhatok!!!!Milyen jó,ha az ember lányának a párja a főnöke!!!!

Ha már nyaralás:pár nappal ezelőtt hatalmas patáliát csaptam,még tüzet is okádtam!Annyira vártam az edzőtábort,hogy még annak sem örűltem,hogy végre kaptunk helyet a Balatonnál pont arra a hétre!Jó lett volna kikerekezni itthonról Parádra,edzettem is rá,találkozni azokkal,akik ismeretlenűl is bíztattak,vagy akinek az írásai olyan sokat segítettek.Az első mérgem elmúltával aztán rájöttem hogy nem kötelező nekem punnyadni a vízparton,meg álló nap kajálni.Viszem a lovamat,a futócipőm,és csiszolgatom az úszásom is... tehát nem telik el sport nélkűl az a hét sem!!!! 

A dagi hasizmozós tapasztalatai
Házisárkány | 2008-07-02 07:40:54 | 12 hozzászólás

Mint írtam már Briginek is,most itt megosztom azokkal,akik néha rámnéznek:nagyon szeretem a hasizomgyakorlatokat,és válogatott "kínzásokkal" rukkolok elő az óráimon is.Most hogy itt ülök és írom gyorsan munka előtt,edzés után ezeket a sorokat,érzem,hogy remeg az egész bensőm,MERT HÜLYESÉGET CSINÁLTAM.Úgy érzem segíthetek vele másoknak!

Soha ne végezz préselős izomgyakorlatot,nyújtó-erősítő típusú gyakorlatok előtt,az az edzés csak nyújtott izmos legyen.Úgy viselkedtem mint aki soha nem tanúlta az anatómiát-nálam ez hobby szinten ment,de nagyon beleástam magam a mozgásanatómiába-,szinte látom az összevont szemöldökű fejcsóválást!Reggel ezekkel kezdtem,a pilateses mozgásnál pedig nagyon nehezemre esett egyben és laposan tartani a pilates-dobozt(tudjátok a kontrollt a vállöv,a csípőöv a has és hátizmok felett),kínszenvedés volt.Nembaj,tanúltam belőle!!!

Eldöntöttem,nem megyek a Hortobágyra:az a mozgás amit futásként űzök,nem méltó még egy ilyen rendezvényre!Ami késik nem múlik:kérlek ne nevessetek ki érte,de mától kicsit szigorúbb étkezésbe kezdek,jobban mondva rendszeresebb,tervezettebb-kevesebb husi,sokkal több zöldség-gyümölcs,tudom ez segíteni fog,csak nehezemre esett a sok munka mellett szigorítani-mintha eddig zsíroskenyeret ettem volna,mogyoróscsokival....persze nagyritkán lecsúszott,és imádok is minden finomságot.

2012-06 hó (1 bejegyzés)
2012-03 hó (2 bejegyzés)
2012-02 hó (1 bejegyzés)
2012-01 hó (1 bejegyzés)
2011-06 hó (1 bejegyzés)
2011-05 hó (1 bejegyzés)
2011-03 hó (2 bejegyzés)
2010-09 hó (1 bejegyzés)
2010-08 hó (1 bejegyzés)
2010-06 hó (2 bejegyzés)
2010-05 hó (1 bejegyzés)
2010-04 hó (1 bejegyzés)
2010-03 hó (2 bejegyzés)
2009-09 hó (1 bejegyzés)
2009-08 hó (1 bejegyzés)
2009-06 hó (2 bejegyzés)
2009-05 hó (1 bejegyzés)
2009-04 hó (1 bejegyzés)
2009-03 hó (3 bejegyzés)
2009-02 hó (2 bejegyzés)
2009-01 hó (1 bejegyzés)
2008-11 hó (1 bejegyzés)
2008-09 hó (3 bejegyzés)
2008-08 hó (2 bejegyzés)
2008-07 hó (6 bejegyzés)
2008-06 hó (11 bejegyzés)
2008-05 hó (7 bejegyzés)
2008-04 hó (9 bejegyzés)
2008-03 hó (5 bejegyzés)