Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 145 461 km-t sportoltatok
Fuss Forest fuss :)
Ünnepi futás :o)
gerdei | 2006-08-20 20:30:51 | Nincs hozzászólás!

Éljen Augusztus 20 ! :)

Először is sorry, de nem tudtam az előző futásom után blogolni, időhiányában. Milyen szép új magyar szó "blogolni". Olyan, mint Sepinek az "ujradizájnolni" vagy valami ilyesmi :)

Na ezt jól megünnepeltem egy számomra jó nagy és megerőltető futással. Persze ez csak nekem volt sok.

Most értem haza és szakad rólam a víz, fájnak a visszereim és totál elfáradtam, de olyan jó dolog érezni az endorfint futás után :o)  Apropo visszerek, ha valaki tud valami jó megoldást a visszerekre a lábfellógatáson kívül, legyenszíves ossza meg velem. Köszi előre is :)

Tüzijátékra most nem megyünk, mert Danifiunk tegnap volt 5 hónapos és még biztos megijedne a nagy tömegtől meg a nagy hangzavartól. MAjd megnézzük az M% feletti felüljáróról, ami ittt van 1 percre gyalog. A kutyánk úgyis végigugatja az egészet, de hát mi tehetünk róla, mert erre lett betanítva. Fegyverlövésre, riasztóra ugatunk :) A mentőauto zirénájára meg vonyítani szokott, mint a farkas, de ezt magától tanulta. Okos kutyuli :)

Most éppen itt liheg a billentyűzetemre vacsi után, ami gondolom, mint mindig nem volt elég neki. :)

Már 2 hetet becsületesen végigcsináltam az "Első 5kilometerem" edzéstervből és erre nagyon büszke vagyok. Eszembe is jutott, hogy mit fogok csinálni, ha vége ennek az edzéstervnek. Kezdjem el a 10 kilometeres edzéstervet?  Na pl. ebben is kérekszépen egy kis segítséget, ha valaki olvassa a macskakaparásomat.

Köszi szépen előre is Mindenkinek a segítséget, most megyek és próbálom összeszedni magam és elvergődni a zuhanyig és onnan az ágyba. Ez egy igazi éjszakai maraton lesz :)

Íme a Kutyuli alias Mikla, Dani és Én, Anya meg fényképezett:

Itt van Anya is Dancsababával:o)

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!