Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 236 116 km-t sportoltatok
Fuss Forest fuss :)
Mise helyett futás :)
gerdei | 2006-08-13 10:18:28 | 1 hozzászólás

Misére úgysem mennék, gyerekkoromban is csak Nagyanyó kedvéért jártam templomba. :)

VAsárnap regeel nekiálltam fuztni, amíg Dani kisfiam szopizott, így nem borítottam fel a család programját, mert ezidő alatt úgysem tudtam volna csinálni semmit. Na mondom, akkor go futás !

Persze egy kicsit nehezebben, ment most az edzés, mint az előző, de valószínűleg várni kellett volna a reggeli után még egy kicsit. 20 perce ettem meg a tükörtojás (2tojásból) reggelimet 1 pohár tej kíséretében. A végére belejöttem, de azért örültem neki, hogy vége a mai futásnak és vasárnap van, csend és béka vagy béke:) 

Drága kisfiam még mindig húzza a lóbőrt, úgyhogy tényleg csend van itthon :) Ő nem olyan őrült, mint én, hogy vasárnap reggel rohanjom. Mondjuk még csak 5 hónapos és meg ülni is alig tud, de azért már a hátáról hasra fordul, meg vissza.

Íme ő az:

További kellemes vasárnapi ejtőzést mindenkinek, akinek nincsen ma edzése és cdsak természetfilmeket akar bámulni a meleg ágyikóban :))))

 

1 hozzászólás

Hauanita 6498 napja
Hauanita képe

Gratula, édes a kölök :-)

Te meg mennyivel gyorsabban futottál már, mint szoktál, miért csodálkozol, hogy nehezebben megy? :) Csak óvatosan, jó érzéssel, lazán!!! Hajrá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!