Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 627 941 km-t sportoltatok
Futási naplóm szavakkal

Elkezdtem futni  Király

Noémi | 2012-08-30 22:45:03 | 4 hozzászólás

Rávettem magam, hogy fussak. Sokat olvastam különféle motivációkról, hogy el tudjam kezdeni. És bejött! Nem hittem volna, hogy legyőzöm saját magamat. Nem szoktam mindig véghez vinni, amit eltervezek, de most úgy néz ki, sikerül.

Már 9 nap eltelt, mióta először voltam, és ez idő alatt 6-szor mentem el futni. Természetesen a kutyám, Zsófi is elkísér, aki igazi társ a futásban. Jó, igaz, hogy elfárad, amikor én még mindig bírom, de nem baj. Nekem kell izmosodni, nem neki.  Vigyor 

Az edzéstervem a következő: két nap futás este 6-7 óra körül, majd 2 nap pihenés, nincs futás. Ott tartok most, hogy nem bírok két napot várni, hogy újra fussak. Egy nap után már kívánja a szervezetem. És futás közben ha megállok, akkor nagyon rossz, és érzem, hogy ha tovább futnék, jobban érezném magam. Ezért már szinte meg sem állok, hanem egyben lefutom a távot. 

2 km-nél tartok, 17 perc alatt megvan.

Büszke vagyok magamra!

4 hozzászólás

Czeglédi Ferenc 4324 napja
Czeglédi Ferenc képe

Jogosan!

alouette 4324 napja
alouette képe

ha nem bírsz ki két nap szünetet akkor fuss minden másnap, de főleg az elején fontos, hogy hagyd az izmokat pihenni(úgyis ők szoknak bele leghamarabb) és a szalagokat, izületeket a fokozott terheléshez hozzászokni...

Kitartás és tényleg legyél büszke magadra!Ha gondolod próbáld ki az itteni 5km-es kezdő edzéstervet, itt sokan csinálják, már csak azért is, hogy az össz mozgásod ideje hosszabb legyen mint 17 perc.

gfm29 4324 napja
gfm29 képe

Gratulálok az elszántságodhoz. A motiváció fenntartásához pedig kitartást kívánok! Ja! És a közösség segít a nehezebb pillanatokban.

Mikrobi 4323 napja
Mikrobi képe

1 hónap múlva el se hiszed, hogy 2 km csak 17 perc alatt ment le. A te koroddal és alkatoddal fantasztikus lehetőségeid vannak a futásban!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!