Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 874 474 km-t sportoltatok
rrroka fut

:: utolsó tánc verseny előtt ::

rrroka | 2007-08-27 06:21:24 | Nincs hozzászólás!

:: a nike félmaratonig a héten már nem lesz alkalmam edzeni, a mai ~13 kiri után holnap már nem hiszem h futok (hacsak nem tanácsoljátok, h azért vmit kéne), aztán 3 nap meló (szabadítsatok meg tőle! ehhez értek. ), szombaton verseny előtt meg max egy kis átmozgatás lesz.

:: a mai teljesítményem 12.77 km 01:06:53 alatt. nem rossz, ugye? el nem fáradtam, nagyon jól esett, láb-bajok sem jöttek elő (visszerék visszavonultak, örülök! :) ), érzésem szerint tudtam volna tovább is menni. kétszer ittam egy kis vizet közben Érd szerintem egyetlen működő közkútjából (Sárd utca végén), bár a vízminőséget csak most elemzi a szervezetem, így arról nyilatkozni nem tudok (az eredmébyen remélem nem szerepel majd a rízslészerű kifejezés...), jól esett. 3-4 korty + öblítés, ez versenyre is megteszi majd.

::adidas response running cipő bajok akadnak, tüzetesebben szemrevételezve a csukám, ott haol a jobb lábam mindig feltöri ki van kopva a bélés és meggyűrődve. hát ez az oka. a végén még kell venni vmi új surranót. pedig ez nagyon jó vétel volt, adidas response talán, 9990 ft-ért, pihekönnyű. az adkók mindig jók voltak, széleslábú kisrókáknak, mint én kifejezetten jobb mint egy nike, pláne reebok.

:: mostanában van egy kis parám a vándor ebektől, az utóbbi időben sokat kolbászolok korán reggel és későn este és találkoztam pár nem túl barátságos kutyussal. konfrontálódni nem kellett, de némi "nemmészinnen holahelyed!" a részemről és megugatás az ő részéről elhangzott. ezekután ma reggel vhol 2-3 km között amikor láttam egy sompolygót érthetően lassítottam, még a dugaszt is kiszedtema fülemből, és gyanusan sandítottam a jószágra. ő ugyanezt tette (nem walkmenezett) és eloldalgott, most ő volt jobban megszeppenv, mondtram is neki, h "jókutya". a forduló után újra a nagytétényi máv állomás és buszmegállók felé haladva észrevettem h vmi mozog a bozótosban. na mondom, még egy kóbor kutya. sőt nem is egy, kettő! aztán nézem... bakker ezek nem kutyák, ezek disznók!!! két állat nagy csüngőhasú koca reggelizik az út szélén, pont a bringaút (és az én útvonalam) és aműút keresztezésében! elgondolkodtam, h támadtak-e már meg disznók vajon futót, és arra jutotta, h vszínüleg nem, így elfutottam vigyorogva köztük. :) rony és michael kicsit megrebbent, majd tovább csócsált.

:: beszerzendő cuccok: frotír csuklópánt homloktörléshez (bárcsak lenne a rajtcsomagban - tényleg azt tesóm elhozza!), vmi krém a feltörős részre (vagy mia szart csináljak vele?), pótelem a mp3 lejátszóba, meg vmi amibe eltehetem, iso-italpor (de milyen...?), toronyóra lánccal.

:: ennyit akartam mondnai. vasárnap hajrá mindenkinek! 2614 rajtszámmal ott leszek. ha vki rá akar gyújtani keressen meg! :DDDD

itt lehet

:: újra a pályán és visszerek ::

rrroka | 2007-08-22 08:54:19 | 4 hozzászólás

:: hát újra futhattam. jó érzés volt lekocogni ezt a kis 6 kirit.

:: az helyzet h nem jó napi 15 órát dolgozni és nem jó ezt 8 napon át csinálni. utána az embernek amaradék két nap szünetében nincs se ereje, se kedve futni. így jött össze két hét kihagyás a NIKE félmaraton előtt. :/  

:: most viszont van 8 nap pihim, igyekszem kicsit formába lendülni. úgy tervezem h futok ebben a szünetben majd minden nap (tán még 7végén is), és szép apró lépésekben felviszem olyan 15 km környékére a távot. aztán 3 nap meló megint... :( de legalább lesz egy napom a verseny előtt pihenni, regenerálódni.

:: érdekes következménye volt a napi 15 óra melónak és alig 4 óra alvásnak, h mindekét lábamon a térdhajlatomtól a vádlimig lefele bedurrantak a visszerek. fájó, feszítő érzés, állandó fáradtságérzet. a láb meg ugy néz ki, mint a duna vízgyűjtőterülete. nem szép látvány és nem is jó érzés.

:: anyu varázskenőcseit kértem el egy kis kárenyhítésnek. kaptam vagy 5 féle krémet, de leginkább a visszérgyulladásost kenegettem, meg ilyen jégzselét frissítőnek. most kezd helyrejönni az egész. érdekes, hogy a futás nem befolyásolja, úgyértve h nem ront a helyzeten, hanem kifejezetten javít. majd ma túrom a netet egyéb okosságokért.

:: na ezek mennek. 

2008-10 hó (1 bejegyzés)
2007-09 hó (3 bejegyzés)
2007-08 hó (2 bejegyzés)
2007-07 hó (2 bejegyzés)
2007-06 hó (5 bejegyzés)