Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 152 814 km-t sportoltatok
Futás

Gyorsan közeleg a nagy nap!!!

happiness | 2012-08-16 21:08:02 | 2 hozzászólás

Kedves Blog olvasók!

 

Most veszem csak észre, hogy milyen gyorsan is telik az idő. Amint felnézek az íróasztalom szekrényére kiragasztott edzéstervre, meglepődve nézem, hogy már 4 hetet végigcsináltam és már csak 2 hét van hátra a bizonyos első 5 kilóméteremhez.

 

edzésterv 5km

 

Már 1 hónapja futok rendszeresen!

 

Oké!! Az előbbi mondatomtól lehet, hogy pár emberke nagyot néz. De kijelentem, nekem ez nagy szám, mert még sosem futottam ennyit, nem hagytam abba a legelején és minden következő edzést jobban várom, mint az előzőt, főleg, hogy már célegyenesben vagyok.

 

Az utóbbi edzések nagyon jók voltam. 3.6, 4.4, 5, 4, 3,6 km. Egyre többet kell futni és nagyon jól bírom őket. Emlékszem az első futásomra, mikor 1 percet kellett futni és 2 percet sétálni. Már fél perc múlva néztem az órámat, hogy még mennyi ideig kell futni. Most meg futok és a vége előtt pillantok rá az órámra, sőt valamikor pár másodperccel többet is futok mert elfelejtkezek róla. 

 

Szóval összegezve az egészet, mikor elkezdtem futni 4 hete, nagyon akartam ezt az egészet, de legbelül még magam sem éreztem, hogy sikerülni fog, habár régen nagy hangsúlyt fektettem a sportra, de a világ változik és a világgal mi is változunk, és én anno rossz fele változtam. Ezért se hittem, hogy megtudom majd csinálni.

 

De ma már teljesen máshogy látom az egészet. Tudom, hogy végig fogom csinálni. És ha végig csináltam, futok még jó pár 5 km, majd mikor már úgymondva "lazán, könnyedén" megy, belevágok az első 10 km-be. És kitudja... lehet, hogy 1-2 év múlva a félmaratonig is eljutok. Természetesen ha addig nem száll meg egy másik sportőrület! De ezek még csak tervek és álmok. :)

 

Mindenkinek eredményes sportolást kívánok!

 

happiness voltam (:

2 hozzászólás

Czeglédi Ferenc 4294 napja
Czeglédi Ferenc képe

Gratulálok! Lazán megcsináltad! Csak így tovább!

gfm29 4294 napja
gfm29 képe

Ugye milyen hihetetlen! További sok sikert kívánok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!