Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 487 401 km-t sportoltatok
Hogyan legyünk könyvmolyból egészséges könyvmolyok?

12 perc egyben!

anna2210 | 2012-02-12 14:04:29 | 4 hozzászólás

Mai elöírás 5 p futás, 3 p séta 4szer. Ment, mendegélt a dolog, semmi extra. Aztán az utolsó 6,7 km/h val kocogtam, és gondoltam mivel ez az utolsó elöírt kör, legyen 6 perc. Aztán belejöttem, elértem az ijesztö 7 percet, majd belejöttem a ritmusba, nem ugrott fel a pulzusom 180 fölé, majd stabilizálódott 170 körül, és mentem 12 percig!!! Nagyon örülök neki, hirtelen ekkora fejlödést, nem is hittem volna. Ment volna tovább is, de nem akartam eröltetni, az már nem esett volna jól.

Csütörtökön megkapom az én kis órámat, és pontosabban fogom tudni, hogy mennyi a pulzusom. Nem egy mindentudó óra, a pulzust tudja mérni, az a lényeg. Utána olvasgattam, itt többen is használják, jó lesz. Várom, hogy kicsomagolhassam :)

Nagyon örülök, hogy elkezdtem mozogni. Jobban érzem töle magam, picikét fogytam is, amit a mütét óta szedtem fel. Érdekes, hogy a nyáron történt kórházas, 6 hét lábadozásos dolog most jön elö. Álmodok is vele néha. Nagyon rossz volt. Akkor csak túl akartam élni, túl akartam lenni rajta. Megint... Egyszer már volt gond, teljesen más jellegü, de akkor is évekkel utánna kezdtem el a dologgal foglalkozni lelkiekben. Mindig mosolygósan kezeltem, meg kell oldani, és kész, ment az élet teljesen rendben tovább. Mondhatni erös voltam. Úgy kezeltem a dolgot, ahogy szerintem azt kell. Nem túl nagy dolgot keríteni az egésznek, csinálni amit kell, és örülni mindennek :) Most is örülök, ha havazik, ha süt a nap, ha a kedvenc futópadom szabad, és hogy boldog lehetek. Hálás vagyok, hogy kaptam még egy, és még egy lehetöséget. De több ilyen, ha egy mód van rá, ne legyen:) Ha lesz, megoldjuk :)

Le kellett írnom, sose beszélek róla, elérzékenyültem. Mozgok, és jó. Élek, és jó. :)

Életem elsö hó futija!! :D

anna2210 | 2012-02-07 10:43:51 | 1 hozzászólás

Szokásos reggeli kutyusséta a kertvárosban. Szép havas táj, semmi latyak, a járdán eltakarítva a hó, de még így is volt rajta egy kis havas réteg, pont jó volt. Kutyus annyira élvezte a hóban futást, úgyhogy arra gondoltam, hogy ahelyett h visszarántanám, futnék vele :) De persze minden egyes hóbuckát meg kellett szagolni, így mire béértem, már mehettünk is tovább.

google maps szerint pontosan 2.5 km. Azt hittem max 1.5... szóval naon naon jóó.

Mivel irtó tetümódon kocogtam, nem ment nagyon a szivem.

HOGY EZ MENNYIVEL JOBB MINT A FUTÓPAD!!

Nem azt mondom, hogy innentöl kezdve mindig kint a hidegben fogok futni, de megéreztem a zamatát a dolognak :)

Mivel kutyasétának indult az Anzugom a következöböl állt:

vastag harisnya, rá térdig érö zokni, farmer

póló, garbós müszál puli, rá egy v kivágású puli

télikabát, sapka, sál kesztyü

A végén a kesztyüt levettem. Mire hazaértem icipicit megizzadtam. Most már jöhet a reggeli, és a munka. Oszkár kutyus itt alszik mellettem, elfáradt ö is, nem mai gyerek :)

 

ui: nincs hosszú ü, ö a billentyüzetemen, az í, ó á é is kombinációval jelenik meg, néha elfelejtem.... De ä van rajta :D

uuui: és ma nem is kellett volna futni :)

2013-02 hó (1 bejegyzés)
2012-06 hó (1 bejegyzés)
2012-03 hó (1 bejegyzés)
2012-02 hó (2 bejegyzés)