Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 487 651 km-t sportoltatok
Hogyan legyünk könyvmolyból egészséges könyvmolyok?

Elsö 5 km egyben!! :)

anna2210 | 2012-03-06 16:19:18 | 19 hozzászólás

Sikerüüült!!

Ma nem is igen akartam elmenni. Aztán ha már elmentem, akkor 15 percet egyben kéne kocogni. ùj gondolat: mi lenne, ha a pulzust 170 alatt tartanánk, és nem hagynánk, hogy a 178-at elérje, és ott megálljon. Jó, akkor menjünk. Kocog, kocog, jé, bírom. Nahát, 10 perc. Akkor ezt is, meg ezt is tegyük még hozzá. Az útvonal ugyanarra volt, mint múltkor, csak nem volt benne séta. Nahát, 169. Az jó, basszus ez a kutya majdnem nekem ugrott, na mindegy, mennyit is kell ma még tanulnom, apropó, hány perc, megy ez gyerekek, akkor induljunk haza. Mi lenne, ha hazáig kibírnám. Á, úgysem sikerül, de ha igen, akkor jó lesz. És hazaértem. Egyben, kifulladás mentesen, picit fázós háttal, mert a szél hideg volt, és büszkén.

Sosem mozogtam, soha nem sportoltam. Január 9-én elkezdtem az itteni edzéstervvel. Én, ha elhatározok valamit, akkor azt teljesítem, ha a fene fenét eszik is. Konok, kitartó, földközeli cirkáló (152 cm magas) vagyok, és nem hagyom, hogy olyan betegségem legyen, ami részben az én hibám miatt következhet be.

Nincsenek nagy terveim, egetrengetö céljaim a futással. Maratont sem szeretnék futni. Jólesöen akarok mozogni kicsit.

Anna

19 hozzászólás

oldzubi 4485 napja
oldzubi képe

Gratulálok, nagyon nagy élmény amikor sikerül az első 5 km! 

 

Bobe 4485 napja
Bobe képe

Gratulálok az elsőhöz. Lesz ez még több is. Aztán elkap a gépszíj :))

nell1 4485 napja
nell1 képe

:-) Jó ezt olvasni! Gratula!

 

Mamba 4485 napja
Mamba képe

Szuper vagy! Hajrá! :o)

Kovács Krisztián 4485 napja
Kovács Krisztián képe
Hajrá-hajrá!
Dex 4485 napja
Dex képe

Grat! Nem is kell úgy teljesíteni a távot,hogy megszakadj. Kényelmesen. Jólesően. Hogy mikor befejezed, szinte várd a következőt. Hajrá,hurrá,előre!

tomcsi 4485 napja
tomcsi képe

a konokság jó dolog, főleg ha nem szimpla durcában teljesedik ki :-))

a futásban simán kiélheted...kevesebb marad a családnak :-))

a pulzus biztos azért sok mert nem vagy erejed teljében...és vagy mert túlsúly is társul...152 cm-hez neked kb 50 kg-nak kéne lenned...és még akkor is lenne rajtad zsírpárna...tehát valszeg nem a kilód sok, alacsony vagy hozzá :-))

ez egy életforma, arra készülj ezt nem egy hónapig kell csinálnod, és nem is egy évig...ha leállsz véged van kis idő elteltével...jönnek a bajok...valószínű ha előbb kezded ezt a műtétet is meg tudtad volna előzni...hála égnek sikerült, meg NEKED...

frankó hogy van pulzusmérőd...szerintem egyáltalánn ne menj 180-as pulzus közelébe...neked a 130 bőven elég átlagnak, néha feljebb mehet...ha 160 körül van, és még nem vagy edzett, nyugodtan váltsál sétára, nem ciki, a spartatlon Magyar női győztese sem futotta ám végig az egészet, ne hogy azt hidd :-))

ez nem vicc, csak azért vigyorgok hogy érezd ilyen dolgok is előferdülnek...

heti 3-5-ször menj, csak izzadj és gyűjts annyi km-t hogy kényelmes legyen a további fejlődés...

ha nyaralsz se hanyagold el, a zabálás, tespedés esetén simán jól esik napi 1 vacak óra kocogás...az sem baj ha a párod is veled tart, gondolom rá is ráfér...a gyerekekről nem is szólva...

 

további erőt!!!

alouette 4485 napja
alouette képe

Nagy gratula és így tovább:)

A könyvmoly meg a futóbolond egyszemélyben szerintem nem is annyira ritka, nincs is annál jobb, mint este a lefutott km-ek után ( nomeg persze a nyújtás után, amit elbliccelni bűn) olvasgatni a kanapén:D

Jó egészséget és kitartást Neked!

anna2210 4485 napja
anna2210 képe

Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok, jól esik ám ! :)

 

Tündüs 4484 napja
Tündüs képe

Böbe, már elkapta a gépszíj!

Gratulálok!

faxau 4484 napja
faxau képe

Gratulálok! Csak így tovább!

RunKa 4484 napja
RunKa képe

Majd le akarod :)

Gratu!

Czeglédi Ferenc 4484 napja
Czeglédi Ferenc képe

Gratulálok! Szép volt! Csak így tovább!

V.Petra 4483 napja
V.Petra képe

Gratulálok és nagyon örülök... Hogy is volt az a fogadás? ;)

anna2210 4483 napja
anna2210 képe

Hogy valaki mindenre képes egy kis csokiért! Cöhh ;)

csabipontkom 4483 napja
csabipontkom képe

Jöhet a következő! Hajrá!

ORBEA ORCA 4483 napja
ORBEA ORCA képe

Gratulálok!

Viszont a dühöngőben is láttalak.....Egyelőre ne csak az "eredményesség"miatt sportolj,sőt,ha lehet később sem.A mozgás öröméért magáért,a kikapcsolódásért a taposómalomból,a fogyás,vagy ahogy én jobban szeretem mondani testzsírszázalék javulás/mert nem ugyanaz/,majd szépen lassan évről évre egyre jobb formát fog eredményezni.

Havi 13 óra sportolástól egyébként nem várható nagy változás,de majd szépen lassan,ahogy többet tudsz mozogni úgy azzal arányosan változni fogsz.Kezdőként ez is szép teljesítmény,nem is szabad hirtelen napi edzéseket tervezni a semmiből,de ha kitartó leszel,akkor eljuthatsz oda is.Igaz akkor már biztosan nem azért fogsz sportolni,hogy fogyjál,hanem azért,mert megszeretted,és ez a fontosabb.

 

Molnartomasz 4482 napja
Molnartomasz képe

En 'Like'-olom ORBEA ORCA mester megjegyzeset!

anna2210 4479 napja
anna2210 képe

Én is egyet értek vele. Csak meglepödtem, hogy a mérleg nem mutatott kevesebbet, pedig azt hittem, hogyha a semmiböl mozgok, az minusz 1 dkg legalább. De nem :D

Élvezem én a mozgást, mi az hogy! De ez a havi 13 óra, tényleg nem elég, fel se tünt, elgondolkoztam rajta.. De ebben a fél hónapban már meg is volt az egész múlt havi idö, és nem is tudatosan. Ha kimarad egy két nap, már hiányzik.

A mütét után kialakult pocak igen makacs egy állománnyá állt össze, de mintha alakulna már. Formásodni kellene, egyáltalán nem fogyni, de most jól érzem magam! :) Ez pedig nekem MEGALIKE .

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2013-02 hó (1 bejegyzés)
2012-06 hó (1 bejegyzés)
2012-03 hó (1 bejegyzés)
2012-02 hó (2 bejegyzés)