Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 869 585 km-t sportoltatok
Első 5 kilométerem

3. hónap

Manyesz | 2012-07-29 10:38:23 | 6 hozzászólás

Lassan túl vagyok a 3. hónapon is, amióta futok. Túl vagyok az első 5 km-es programon is, igaz, nem tudom még 30 perc alatt lefutni. Kicsit szomorú vagyok miatta, de egyenlőre nincs ötletem, hogyan tudnék javítani az időn. Úgy érzem, nem tudok gyorsabban futni. Ahogy egyre többet futok, annál több kérdés vetődik fel bennem.

Általában a 25-30. perc után úgy érzem, hogy bármeddig bírnám, előtte viszont néha haldoklok bele. Vajon, mennyi is kellene melegítenem, hogy már a kezdetektől azt érezzem,hogy bírom.

Általában 5 percet szoktam bemelegíteni, de lehet, hogy ez kevés lenne? A futásom stílusa is sokat foglalkoztat, de mivel nem látom magam, így nem is tudom, milyen. Meg azt sem, hogyan is kellene stílusosan, helyesen.

Augusztus 19.-én lesz egy futóverseny, oda már beneveztem:)) Nagyon várom, előre izgulok, remélem, meg tudom csinálni:))))

Harnadik hónap

Manyesz | 2012-07-02 21:12:31 | Nincs hozzászólás!

Tegnapi futásommal elkezdődött a 3. hónap isVigyor Mondhatom, büszke vagyok magamra.

Már automatikus öltözök, és megyek, akkor is, ha úgy érzem, kedvem sincs annyira hozzá.

Igaz, az 5 km-es programot még nem csináltam végigZavarban vanvan még 4 edzés. Viszont a múlt héten lefutottam egyben 30 percet. Igaz, csak 4,15 km volt, de nekem most tökéletes, nem is hittem volna, hogy képes vagyok-leszek rá.

Eddig csak salakpályán futottam, mert úgy éreztem, hogy bármiféle terepet meg sem érdemes próbálnom. De most elutazok kicsit a Balatonra, és kipróbálom a terepen futást is ( igaz, pobtos tervem- útvonalam még nincs)

Beszereztem egy pulzismérőt is a telefonomhoz, a tengerentúltól érkezett, tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Futózoknit is választottam a Decathlonból, igaz, semmi extra, akciós csomag, de az sajnos, már az első futás után kilyukadt. A futópót is, kicsit idegennek érzem, mintha viszketnék benne. Igaz, valahova elvezetei az izzadtságot, mert nem nedves.

Szóval, így állok most, irány a következő hónap, és remélem, aztán találok majd valami kis versenyt is, amin szeretném magam kipróbálni is.