Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 572 200 km-t sportoltatok
zagsacross

????????????

zagsa | 2011-12-28 20:36:40 | 7 hozzászólás

Ma este 10km-t futottam,15-öt szerettem volna de hamar elfáradtam.Fogalmam sincs,hogy lessz ebből március végére Maraton?Lehet,hogy türelmetlen vagyok?

7 hozzászólás

tzh 4564 napja
tzh képe

Szia!

Az előző bejegyzés alapján nincs semmi veszve, ha 2 órán belül már megy a 20km, a mai eset semmi mást nem jelent, mint hogy most épp nem ment jól. Mindig van rossz futás, az utána következő ilyenkor szinte mindig sokkal jobb lesz, akár másnap.

torolt_12 4564 napja
torolt_12 képe

"az utána következő szinte mindig jobb..."- csatlakozom, sokszor tapasztaltam már! Hőmérséklet, nem jól megválasztott öltözék, sőt a hangulati állapot is sokat befolyásol. A verseny napján, a Nagy Napon mindig jobb a kedvünk, ez tehát nem jelenthet akkora gátat majd.

Czeglédi Ferenc 4563 napja
Czeglédi Ferenc képe

Március vége, még odébb van! ( Rotary?) Kitartás! Nagyon sok minden fejben dől el, lehet, hogy valamiért nem voltál ott, vagy frontérzékeny vagy ( hidegfronti hatás van) stb...

Menni fog az!

Bízzni kell a holnapban!

Czeglédi Ferenc 4563 napja
Czeglédi Ferenc képe

Ja most olvastam a Rotaryt! Igen az étkezésre némileg oda kell figyelni, de megoldható! Tanács még, lehet, hogy sokan vitatják, de legyen egy legalább 35 km-es futásod! Lásd Nagyöregek véleménye c. cikket! A fal mindig 30 km után jőn! Ha te pedig ennél lényegesen többet futottál, akkor tudod kezelni, ha pedig eléred ezt a távot, akkor innen már nincs messze a maratoni táv sem!

pecsenye 4563 napja
pecsenye képe

Szia!

A téli alapozás előtted van. próbáld a heti adagodat 40+ fölé emelni.. hétköznap mehetnek rövidebbek, 7végén pedig kicsivel hosszabb, 25-35 között..nem kell türelmetlenkedni, bár szívem szerint én azt a maratont kitolnám jövő őszre. bár én csak az edzésnaplódat néztem meg, a futómultadat nem ismerem..

Czeglédi Ferenc 4563 napja
Czeglédi Ferenc képe

Én is megnéztem az előttem szóló nyomán az edzésnaplódat, és nagyon nagy kérdés, hogy mióta futol, és nagyon fontos az is, hogy mennyit?

torolt_12 4563 napja
torolt_12 képe

Nagyöregek véleménye cikk helyett én inkább az itt baloldali menüben feltöltött edzésterveket javasolnám tanulmányozásra, ill. www.futanet.hu baloldalt e-edzés menüben is vannak edzéstervek. Sok sikert kívánok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!