Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 938 944 km-t sportoltatok
Tájfutás

Negyedik edzésnap.

basa69 | 2011-11-16 08:01:58 | 3 hozzászólás

Tegnap megcsináltam a negyedik napi edzést a 6hetes programból. Eredetileg hétfőre terveztem, de vasárnap a tájfutó versenyen (ahol 7. lettem 11-ből) a balos cipő mégjobban feltörte a sarkam. Így 1nap pihit adtam magamnak. Nem sokat segített. Így feltört sarokkal futottam le a negyedik napi edzést. Összesen olyan 2,3km-t mentem a 20perc alatt. Kicsit féltem, hogy a végét nem fogom bírni, de ment simán. Az eleje rosszabb volt, mert még figyeltem a lábamra. A második két perc után éreztem, hogy igazán bemelegedtek a lábaim. Ráadásul elég hideg volt (nem is találkoztam futóval az erdőben). Így felvettem egy bélelt széldzsekit, ami a második 2 perc után már meleg is volt és nehéz is. Ami igazán tetszett, hogy szinte pontosan meg tudtam mondani előre, hogy kb meddig fogok elérni 2 perc alatt futva és meddig sétálva. 5m-től többet egyszer tévedtem csak, mert az utolsó 2perc futásnál kb 30m-rel messzebb futottam mint ahogy gondoltam. Összegezve: jó kellemes edzés volt, nem gondoltam, hogy így fogok valaha is gondolni futóedzésre. Azonban továbbra is tartok a vasárnapi edzéstől 5 x (4p Futás, 3p Séta). De majd meglátjuk. Az elején ezt a negyedik napot is irreálisnak tartottam.

3 hozzászólás

Bozót 4547 napja
Bozót képe

Szerintem menni fog, ne félj! Csak vedd lazára a tempót és öltözz rétegesen, hogy ne izzadj, de a sétáknál ne fázz meg. Mondjuk két réteg technikaira egy széldzseki amit le tudsz könnyen venni vagy ilyesmi.

Nincs valami baj magával a cipővel? Felgyűrődött bélés?

solymika 4547 napja
solymika képe

Az 5*4 is simán fog menni, hidd el!!!! Én is kételkedtem, de kellemesen csalódtam.

Bélelt széldzsekit inkább ne, én is ezt mondom, mint nyeretlen 2 éves ;) Nekem a decathlonos cuccok jöttek be(nem szerettem volna hirtelen beruházni ennyi mindenre ezek jóárasítva voltak), az isolate essential ruházatok(pulcsi,széldzseki) könnyű és meleg.

pen 4547 napja
pen képe

Szép lassan csináld a futós részét is, úgy biztos sikerül majd. A beöltözés tényleg fontos. Hajrá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!