Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 185 686 km-t sportoltatok
Átváltozás

Az első állomás

Barnamedve | 2011-10-13 18:16:01 | 19 hozzászólás

Ma elindultam futni, kellemes idő volt, a közepesnél kicsit erősebb szél. De nagyon elszánt voltam és ennek meglett az eredménye. 2011.08.20-án az utolsó pillanatban sikerült felkapaszkodni arra a vonatra, amit úgy hívnak, hogy egészség. Nem tudom honnan vettem ennyi eszántságot, erőt, korábban ez egyáltalán nem volt jellemző rám. De 6 és fél hét alatt sikerült elérkeznem az első állomásra:

Megvolt az első 5 kilométer egyben!

Igen ma megfutottam, sikerült és viszonylag könnyen ment. Végig tarottam a ritmust, nem zökkentett ki semmi. Az időm: 37.16 Tudom, hogy nem valami fényes, de lesz ez még jobb is. Most nagyon nagyon boldog vagyok. Amikor befejeztem felugrottam és belecsaptam a levegőbe! Nagyon jó érzés volt. Legyőztem magam.

Sajnos az idő egyre rosszabb. A télen az a célom, hogy tartsam magam legalább ezen a szinten, hogy amint megjön a tavasz újabb kemény szakasz következzen, a cél: május végére, június elejére el akarom érni a 10 km-t.  Az első versenyem amin szeretnék elindulni az a 2012-es Szelídi tó  futás. Minimum egy kört, 11 km-t akarok közepes tempóban teljesíteni, de ha olyan mértékú a fejlődés talán, esetleg a kettő is lehet. De ez a félmaraton egyelőre még álom.

Még nagyon-nagyon sokat kell fogynom. 10 kiló lement, de még vissza van 20 másik és ilyenkor már jelentősen lelassul a fogyás. Heti fél kiló átlag súlyvesztést szeretném tartani, ami azt jelenti, hogy jövő augusztus közepéig 38 hét van vissza, vagyis 19 kg. Ennek nagyon örülnék. 19 kiló mínusszal a futás is sokkal jobban fog menni.

 

Üdv

19 hozzászólás

torolt_7409 4606 napja
torolt_7409 képe

Gratulálok csak így tovább!

Mamba 4606 napja
Mamba képe

Szia Barnamedve! :o) Itt feketemamba. :o)) ..vétel. :o)

Na gratulálok az első 5 kilihez! Szuper érzés! :) Jól emlékszem. Ügyes vagy, és légy büszke magadra. Az nagyon fontos. :)

Hajrá!

V.Petra 4606 napja
V.Petra képe

Könnyes-mosolygós szmájli! Nagyon örülök neki! :))) Napló??? Hol van??? Látni akarooooooooom! :D

Barnamedve 4606 napja
Barnamedve képe

Köszönöm!
Megpróbáltam leírni az érzéseimet. Majd még holnap is leírom ami eszembe jut.

faxau 4606 napja
faxau képe

Hatalmas gratula!! Ha télen szépen gyűjtögeted a kilométereket, akkor bátran előrehozhatod azt a 10-est tavaszra!  És ez az idő a súlyodhoz és a hat és fél 7-hez szerintem nagyon jó!! Kellemest vigyort holnapra is:)

Barnamedve 4606 napja
Barnamedve képe

Köszönöm mindenkinek :)

Sosem gondoltam volna, hogy ennyire hatalmas öröm a futás.

zoles73 4606 napja
zoles73 képe

a futásból soha nem elég:

http://youtu.be/N_1Os798MWY

Sneci-ke 4606 napja
Sneci-ke képe

Gratulálok, nagyon szépen haladsz. Simán menni fog tavasszal a 10, utána pedig irány a félmarcsi. Hajrá :-)

retikoma 4605 napja
retikoma képe

Toljad neki ! :) És kitartás!

Duska73 4605 napja
Duska73 képe

Gratulálok! Nagy dolog amit véghez vittél. Légy nagyon büszke magadra!!

csabipontkom 4605 napja
csabipontkom képe

Gratula! Ne ijedj meg a téltől, akkor is remekül lehet futni! (Persze megfelő ruházattal!) Ha így folytatod akkor nem csak szinten tartás lesz hanem fejlődés is. Jó az a hozzáállásod hogy nem hirtelen akarsz fogyni. Ahogy gyűlnek a kilométerek úgy fogynak majd a kilók. Szuper hogy vannak kitűzött céljaid, remélem sikeresen el is éred őket! Csak így tovább, hajrá!

gbea 4605 napja
gbea képe

Csak gratulálni tudok! Büszke lehetsz magadra! A lehető legjobb úton haladsz,...akarom modani futsz.:)

szelidlendulet 4605 napja
szelidlendulet képe

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Csak így tovább. A tél szerintem is jól futható. Szokni kell az idő viszontagságait, hiszen mi lesz, ha egy versenyen éppen esik az eső? Meg kell tanulni minden körülmények között futni :-) Szerintem sem álom a 10 km tavaszra. A félmarcsi pedig onnan már csak egy lépés :-)

 

Hajrá!!!!!!!

Kicsilány86 4605 napja
Kicsilány86 képe

Gratulálok neked! Csak így tovább! Remélem akkor jövöre együtt leszünk majd a Sparon vagy a Nike-on első bálozó félmaratonosok! :D

Bozót 4605 napja
Bozót képe

Csak így tovább!

timskyz 4605 napja
timskyz képe

szia! eloszor is gratulalok!!!!! nagyon ugyes vagy! szeretnek mar en is itt tartani. gondolom a siker elmeny tuningol a tovabbiakra :) ne add fel telen se!

Czeglédi Ferenc 4604 napja
Czeglédi Ferenc képe

Gratulálok szépen alakul a dolog!

Ha nagyon ügyes vagy akkor nagy valószinűséggel meg tudod magad lepni karácsonyra egy 10 km-es futással, hiszen addig még több mint 2 hónap van....

Én futottam a múlt télen -11 fokban is, kesztyű nélkül, sapkában, nadrágban, pólóban, felette pulóver, sál, sapka, melegitőfelső,  még melegem is volt! Ha fázol lehet picit gyorsítani, azt szokták mondani futókörökben, hogy akkor vagy jól felöltözve, ha az első 5 percben kicsit fázol, utána bemelegszel.

nell1 4604 napja
nell1 képe

Gratulálok, nagyon jó vagy!!! És igenis, ez egy jó idő! Nekem még mindig nem megy ennyi, úgyhogy légy büszke! :-))) És hajrá!

ancsur 4603 napja
ancsur képe

Gratulálok és egyáltalán nem rossz az időd. Menj tovább, mindig csak előre! A kemény munka megozza a gyümölcsét. Mindig. Pont. :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2011-12 hó (2 bejegyzés)
2011-11 hó (2 bejegyzés)
2011-10 hó (18 bejegyzés)
2011-09 hó (3 bejegyzés)