Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 179 923 km-t sportoltatok
Átváltozás

3x7

Barnamedve | 2011-10-02 21:22:08 | 4 hozzászólás

Sziasztok!

Ma remek idő volt a futásra. Sajnos egy régebbi rövidnadrágomat választottam, és az kényelmetlennek bizonyult. Minduntalan felcsúszott és a két combom kicsit kidörzsölte egymást. Viszont elég jól ment. Az első 7 perc alatt több, mint 1 km-ert teljesítettem, majd 3 perc séta után, lejtőn kissé fölfelé simán ment egy másik 1 km, az utolsó 7 perc is remekül ment. Úgy éreztem még bírnám, de nem erőltettem. Mozgás után mindig elfog az a kellemes érzés, ami máshoz egyáltalán nem is hasonlít. Másrészt már vannak olyan szakaszok, amikor élvezem a mozgást, gyönyörködni tudok egy-egy pillanatig a tájban, vagy csak egyszerűen élvezem azt a hihetetlen szabadság-érzést, amit a futás ad. Nem is tudom mihez hasonlítható ez az érzés. Talán ha egy cabrióban hasítanék egy szép hegyi útszakaszon, remek zenét hallgatva. Talán. De Cabrióm nincs, és nem is hiszem, hogy lesz, így hát a futás adta szabadságot fogom élvezni. Király És ez legalább egészséges.

Legközelebb még marad a 3X7, de már csak 2 perces sétákkal.

ÜDv mindenkinek!

4 hozzászólás

Czeglédi Ferenc 4615 napja
Czeglédi Ferenc képe

Igen a futást nagyon lehet élvezni, pedig elméletileg kb. 20 perc után szabadul fel az endorfin, ami hihetetlenül jó érzés!

Öltözködésre vigyázni! Főleg ha leizzadva érsz haza, vegyél fel valamit, vagy fürdés stb...ja persze nyújtás ne maradjon ki!

Hidegben elvileg akkor vagy jól felöltözködve, ha a futás első 5 percén némileg fázol, de utána már kellemes, ha a futás 15. percében is fázol, azonnal haza, és felöltözködni!

Vizzel, mármint tócsákkal főleg télen vigyázni!

Barnamedve 4614 napja
Barnamedve képe

Szia!
Köszönöm a tanácsokat. Kicsit szomorú vagyok, hogy vége a jó időnek.

kkoos 4614 napja
kkoos képe

Nem kell a pocsolyáktól félni meg a rossz időtől, a lényeg hogy ne pamut ruhában fuss hanem műszálas futó cuccban. Egyébként meg úgyis ömlik rólunk a víz, akkor meg mindegy, hogy kívülről vagy belülről jön. Az ősznek és a télnek is meg van a maga szépsége.

A Nike így gondolja: http://www.youtube.com/watch?v=bG_UDYtNXUo :D

Czeglédi Ferenc 4613 napja
Czeglédi Ferenc képe

Nana! A legrosszabb dolgok egyike, ha szétázott cipőben, és zokniban futol!!!!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2011-12 hó (2 bejegyzés)
2011-11 hó (2 bejegyzés)
2011-10 hó (18 bejegyzés)
2011-09 hó (3 bejegyzés)