Amatőr tinik ide!!!
Létrehozta: mirci333 | 2012-01-15 10:35:58-kor
Hello!
Én egy 11 éves lány vagyok.Szeretek lovagolni,futni (futópadon vagy terepen vagy a kutyámmal,Fangioval(fandzsó)) bringázni,kézilabdázni.De nem mindig van hozzá kedvem és akkor ellustulok.Ha Neked is ez a problémád,bennem beszélgetőtársra lelsz.
Szeretnék beszéngetni valakivel. Írjatok! Gyerünk! A téma:bármi.
Puszi:
mirci333
Jó,bocs.Néha kell olyanokról is beszélni ami nem ide tartozik.
De. Aki ide belép,az legyen állatbarát!Nekem nincs nagyon beszékgetőtársam,és szívesen dumálok tinikkel bármiről.
Puszi
:mirci333
szerintem itt meg nem "témáról" van szó, és kétlem, hogy a kutya és macskanevek köré összpontosulnának hosszútávon a hozzászólások. Még nagyon alakulóban van a topik,..hajrá (állatbarát) sportkedvelő tinik.
PS, avagy inkább OFF: nekem is volt egy macskám anno, Philipnek hvták és folyton rohangáni kellett utána, mert számtalanszor meglógott :).
Elnézést, hogy beleszólok, de ez egy sportoldal.
Az Interneten rengeteg olyan Fórumoldal van, ahol bármiről lehet cseverészni, de - véleményem szerint - ezen az oldalon a fórum kifejezetten azért lett létrehozva, hogy a sporttal, mozgással kapcsolatos gondolatainkat, kérdéseinket megosszuk egymással. Hogy hogyan lehet összeegyeztetni a sportot a tanulással, milyen rendezvényekre, versenyekre mentek, vagy szerintem az is remekül elférne itt, ha közös programként terveznétek kocogást, korcsolyázást, vagy hasonló sportprogramot. De a macskanevek szerintem már nem ennek az oldalnak a témái...
Szia! Az én macskám fél éves és micinek hívják,cirmos cica.Az előző macskámat Picicának (hívtuk).
Előzmény: mirci333 (7)
Szia!
Na,és mi a cicád neve? Az enyém:- 1 fekete 5 éves kan cica:Mirci
-1 cíkos 6 éves kan cica:Charlie(csárli)
Szia!Én is szeretek mozogni,de legjobban korizni (másfél éve műkorcsolyázom).Nekem is van macskám igaz csak 1.

Na, gyerünk! Írni!