Legyen kerek szám! O
Létrehozta: futor | 2009-01-01 11:10:05-kor
Bizonyára ismeri mindenki a viccet... Találkozik az illető a jótündérrel és a harmadik kívánsága legyen kerek szám O..
Nos ha valaki lefutotta élete 100, 1000, 10.000 vagy 500-adik km-ét vagy az idei 100, 1000 stb. akkor itt lehet jelezni. Így mi is örülhetünk neki. De lehet órában percben alkalomban is gondolkodni.
Hat napja még 500 volt.
Jól megnyomtad ezeket a napokat, de innen már az ilyen napok lesznek a minimum elvárások
!
Előzmény: mjoci (919)
Úgy látom Joci arra gyúr, hogy többet fusson, mint amit én bringázom - így téli időszakban - , de jön még a tavasz és a nyár........:))))
Előzmény: ORBEA ORCA (914)
365 km futás...
Igaz nem egy évben,ahogy stílszerű lenne,habár ott inkább 3650km lenne a nyerő,hanem csak December hónapban.Holnap bár még vasárnap lesz,de hát már elseje,így nem tudom behúzni a 400-at,ha csak 30.-a lenne még ráhajtanék...Na mindegy az új évet is szépen kell kezdeni:-)
Nem túlságosan kerek, de idén 5 nap híján 5 hónap alatt 450 km (mert aug. 6-án kezdtem futni) . (500-at szerettem volna, de közbeszólt a szmog riadó...)
mármint futásból (bringából már régebben).
És nem kerek, de másfál nap híján 3 hetet töltöttem edzéssel vagy mivel az év során...
Előzmény: oleandro (886)
Üdv Mindenkinek!
Átléptem az 1000km,legalábbis mióta az eo ra felviszem.Magam is csodálkozom de jóóóóóóóóóóóóó volt.
B U É K :)))
Nem kerek szám, de mivel év vége van és többet iden nem tervezek futni: szóval 109 futásból 1192 km,
A többi edzést sem elfelejtve,,de a futás a főőőő.
Gratulálok Zoli!Az átlagod sem semmi,20km körül edzésenként,nagyon kemény.
Előzmény: posztizoli (880)
Nem teljesen kerek, de az edzésnaplóm ezt mutatja:
|
Bringázás
|
146 | 2222.22 km |
107:41:18 |
Nem így terveztem, de tökre tetszik 

250 km futva.