kopi60 futás

2011.07.30 Szombat, 18:07:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:50:00

Távolság

42.2 km

Tempó

05:27 p/km (11.01 km/h)

Edzésleírás

Elérkezett a nagy nap ,amire nagyon sokat készültünk,de mégsem eleget...XXI.Hoszútávu triatlon országos bajnokság..Nagyatád..Iron Man verseny..Cargill Magyarország csapatában lehettem köszönöm szépen...Zsolti spori úszott 3,8 km a gyékényesi kavicsbány tóban amely nagyon hideg volt, nagyon keményen teljesitette amit vállalt...Majd Kata a bringán..180 km távra calibrálta magát...sajna egy első kerék defekt majdnem szerte oszlatta a nagy álmot..volt egy önzetlen segitő aki 20 percig kinlódott a kerékkel de sikerült..célba ért és18 óra 06 perckor  indulhattam a nagy távra...fülledt meleg idő volt..majd megérkezett a hatalmas eső ..sok problémám volt az egészségemmel...meg aztán nagyon lassú volt a pálya..sötét volt,hatalmas viztócsák sorolhatnám...nagyon sok ismerőssel találkoztam a nap folyamán...örülök,hogy amit terveztünk az sikerült..köszöönöm a társaimnak és minden sporttársamnak..Az idő nem hivatalos..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:50:00 42.2 05:27 11.01 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

cica66 képe

cica66 4643 napja

Hiszen ez nagyszerű eredmény!!!!!Ilyen körülmények között pedig  még nagyobb elismerés jár Neked és az egész csapatnak!!!Gratula!!!!

anesth képe

anesth 4645 napja

Gratulálok! Már nagyon vártam a beszámolót. Nagyon szép volt a csapatmunka. Gratulálok még egyszer!

Deseda95 képe

Deseda95 4645 napja

Nagyon örülök, hogy a z elképzelésed meg tudtad valósítani, összehoztatok egy kiváló küzdőképeséggel rendelkező csapatot. Jó volt a közeletekben lenni, érezni a levegő vibrálását a defektről, majd a helyzet megoldódásáról kapott hirek pillanataiban, valamint Kata fordulónál történő "kényeztetését látni. Megnyugvást töltöt el, amikor a futópályán először találkoztunk, majd több alkalommal üdvözölhettük egymást. Sportember módjára elnézést kértél, hogy előzöl, mert a csapatérdek megkövetelte, amelytől én is erőt kaptam, köszönöm. A CALLGIRL csapat léte, eredménye a munkád eredménye, amit nem lehet Tőled tagadni, amelyhez gratulálok. Kívánom, hogy, hogy az életed más területén is siker koronázza munkádat, tevékenységedet! Hajrá KOPI!

taki66 képe

taki66 4645 napja

Kopikám!!!Büszke vagyok rá,hogy egy csapatban lehettem Veled!Úgy a felkészülés,mint maga a verseny igazi Barát és csapat ,illetve embert próbáló,össze kovácsoló volt!Együtt szenvedtünk együtt örültünk!Örülök,hogy ismerlek és,talán a barátodnak tekinthetem magam!Nagyon örülök annak is,hogy nálunk senki sem gugyult meg sem fejben,sem testben(sokan voltak így)Szerintem a Szakadárok Q-va erős csapat!Folyt. köv!!A többit szóban kapod!!Köszi Skacc!!

Magyar Norbert képe

Magyar Norbert 4645 napja

Szép volt Kopi.Gratulálok!

Csaba43 képe

Csaba43 4645 napja

Ez az kopi60!Nagyot mentél spori!!Gratulálok néked és a csapatnak!!!!!Kemény munka és sok-sok edzés előzte meg hogy ilyen kemény versenyen profi modon teljesítsétek a távotokat.Óriási gratuláció néktek!!!

Rita 34 képe

Rita 34 4646 napja

Remek idot futottal, felejthetetlen elmeny lesz szamotokra abban biztos vagyok! Gratulalok!!!!!!!!! :)
Frida képe

Frida 4646 napja

Így még inkább gratulálni tudok !

Minden elismerésem a tiéd! Nagyon kemény vagy !!!!

De most akkor pihenj, és vigyázz magadra !

 

Frida képe

Frida 4646 napja

Gartulálok !

Nagyot futottál,ügyes volt az egész csapat.

A számítógép előtt izgultam veletek, és követtem, épp hol tartotok. Ott láttam a befutásotok :)

Szép volt !!!

posztizoli képe

posztizoli 4646 napja

Azért ne légy szomorú!! Szerintem nem rossz ez az idő egy maratonon! Gratulálok!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!