kopi60 futás

2011.01.30 Vasárnap, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:29:00

Távolság

16 km

Tempó

05:34 p/km (10.79 km/h)

Edzésleírás

Ma a sportcsarnoknál volt a gyülekező..Kata,Zsolt,Pisti,Gyuri,Csabi,és én...sajna más nem tudott jönni..Elindultunk a csarnoktól a kerékpár uton a Deseda tó irányába...Jó kedvűen vidáman olyan vasárnapi formában..Az uton Gyurival pont azt beszélgettük milyen lesz a verseny egy hét múlva,és a nevezések létszámáról stb...természetesen megjelent bringával Péter Attila..gyors pacsizás pár szó és lazultunk tovább..Kata az ötösnél űgy döntött visszafordul.azután hozott egy pozitiv döntést mégsem,majd a hatosnál,mégsem...a hetesnél visszafordult,mi tovább a nyolcasig,fordultunk és az ötös környékén befogtuk Katát..Nagyon jó edzés volt sok hülyeséggel,poénnal..Katáék haza a jégcsarnoknál,Pisti Gyuri,és Csabi tovább mivel ők hazuról is futva jöttek...szép napot sporikáim...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:29:00 16 05:34 10.79 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

taki66 képe

taki66 4827 napja

Kopikám ezentúl a neved Kengyekfutó Gyalogkakukk!Az aszfalt csak úgy gyűrődik mikor nekilendülsz.Komolyra fordítva ,klassz volt a futás.Nagyon jó hangulatot csinálsz,így észre sem vettem meddig toltuk.Köszi!

Csaba43 képe

Csaba43 4827 napja

Nagyon kellemes dumcsizós edzésen vagyunk túl spori!!Reggel lehet hogy talizunk!Egészségedre kopi60!

yoyo képe

yoyo 4827 napja

Jó kis társaság van Kaposváron is :)

Egészségetekre a futit !

macskata képe

macskata 4827 napja

Jaj de jó volt ez a kis "csapart" sport, az-az a közös edzés. Jó, hogy rá tudtad venni a "hajnali baglyokat" is a 10-es indulásra. Azt sem bántam meg, hogy a Kapás utcáig mentem....szerintem fogat összeszorítva már a 8-ig is mehettem volna. A lábam egész jól van most...lehet, hogy a hosszú táv a gyógyír????? Nagyon jót mentél és jó volt látni, hallani, hogy jól is érezted magadat. Gratula Kopi!!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!