olga erősport

2020.05.21 Csütörtök, 07:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:15:00

Megmozgatott súly

1 kg

Edzésleírás

1.blokk: 2x3x1 perc: (egykezes fekvőben lapocka mozgatás, oldalsó plankban lábemelés, hátsó fekvőtámasz tartás)
2.blokk 2x3x1 perc: (kozák törölközővel: nyújtott láb alatt a törcsi, azt tolod ki oldalra, majd behúzod + kutyapisi azzal a lábbal amivel dolgoztál felemel+letesz. 3. körben csak oldalra lent guggolásban ide-oda, ill. 30-30sec kutyapisi: végig tartva, piciket emelgetve).
1.TABATA: 4x2x20/10: kozákban pumpa az egyik lábra, döglött bogár úgy, hogy ökölben középen a két kéz, és rászorít majd elernyeszt a térd
3x2x1perc: húzódzkodás földön törölközővel: mind2 kéz alatt 1-1 törcsi, térdelő fekvőtámasz, egyik kéz kitol nyújtva, majd behúz, majd a másikkal ugyanez. Alapból lent van a kéz. + medve fekvő oldalra fordulva: térd lent és karok, fejet közelít közben lábfej elemelkedik, fej oldalra csavarodik, könyök nem mozog. 
4x2xfél perc: törölköző szemmagasságig, majd leenged; hason fekve vállhoz húz törölköző, és ott csak tart.
3x2x1perc: fekvőtámaszban egyik láb felhúz, kifordul a másik irányba, majd vissza (break táncos fekvő); döglött bogár: keresztben térdet nyomod ki , másik keresztezett láb+kéz whole body crunchot csinál - utolsó 10sec max erővel tolod ki a térdet; plankból side plankba kifordulás, majd vissza, és másik oldal.
utolsó TABATA:2x4x20/10: gyors guggolás, feküdj hátra-állj fel, hegymászó, magas térdemelésben futás.
Nyújtás: felhúzott térdet áttesz a másikon, majd 5-5- lábemelés, alkarban hasizom nyújtása, oldalra kimászás gyerekpózban, kéz kulcsol, előrenyújt és megnyújt a lapocka köze...

Edzésszakaszok

Idő Súly
(kg)
Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:15:00 1.0 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!