Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 662 992 km-t sportoltatok
énténylegnemfázom
Futás énténylegnemfázom  futott  2012-03-04-n

5 / 2 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2012-03-04 11:00
Edzés típusa
Iramjáték verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:35:27
Megtett távolság
25 km
Edzés sebessége
15.72 km/h
Edzés tempója
03:49 p/km
Szintkülönbség
200 méter
Időjárás
Napos idő Napos idő, 14 fok, Szélcsend
Edzés leírása

Kedves naplóm,

Sokak, főleg Gábor örömére jelen sorokkal veszítem el edzésonline szüzességem. Ritka jelenség szemtanúi lehettünk rögtön a verseny elején, mivel idejében leértünk :) A terv az volt, hogy nem volt terv, szóval Petivel mentünk Gábor után a rajtpisztoly eldörrenése után. Még az igen röpke, utazószenés odaúton Zoli elejtett egy olyan félmondatot, miszerint a pálya eleje egy sunyi, de annál hosszabb emelkedővel kezdődik. Megjegyzem, hogy lassan lehet, hogy meg fogom nézni a pályarajzot verseny előtt (márcsak Kaposvár emlékére is). Szóval elindultunk, és sunyin emelkedtünk és emelkedtünk. Gábor elszaladt tőlünk, de Petivel elvoltunk a saját iramunkban, ami emelkedőn 4 perc, amúgy 3:40 és 3:50 között volt. Mire vízszintesbe értünk én már éreztem a combom, de ez hálistennek elmúlt, ahogy repkedtek a kilóméterek. Elég jó idő volt, és nemcsak szerintem :) A táv nagyrésze sík volt, így lehetett menni egy kényelmes tempót. Kicsit kevés frissítő volt, számszerint kettő, de talán nem is kellett több. A táv utolsó harmada újabb, ezúttal nem sunyi, emelkedőt tartogatott. Itt eléggé belassultam, küzdelmes volt, de ezután a táv végéig egy kellemes lankás rész következett. Ezen a szakaszon el is feledtem az emelkedő okozta sokkot. A végén természetesen nem maradhatott ki a hajrázás, azt hiszem erről nem fogok soha leszokni. Hát ennyi.

 

8 hozzászólás

Gebregab 4408 napja
Gebregab képe

...és 11. lettél, ami igen szép eredmény. És amit mondtam, megmondtam. Még egy év, és le fogsz nyomni még engem is, hacsak nem kezdek el eszeveszett iramban fejlődni :)))

énténylegnemfázom képe

ő, legyem illetve ne legyen igazad :)

Julcs 4408 napja
Julcs képe

Tényleg jó idő volt, ettől melegebb már meleg lenne. Yess, örülök hogy részt vehettem az e-naplód felavatásában! :) Gratula a futáshoz. Ja, és verseny közben mikor nagyon melegem volt eszembe jutottál, hogy most vajon pólóban futsz vagy nem? Ha nem, akkor átszerelted a rajtszámod a nargágra, vagy nem? És ha már annyira meleged lenne hogy nadrág sem kellene, akkor fürdőgatyában lefutnád-e vagy nem? Ha igen, akkor oda hová fér a rajtszám? Na, erre jutottam, aztán meg kellett állnom egy pillanatra mert jött a váltópont és laedtam az egyik chipet, ezzel a gndolatsor megszakadt.

énténylegnemfázom képe

Örülök, hogy nem telt esemény nélkül a futás :) Legközelebb igyekszem több gondolatot ébreszteni benned ;)

Pierre 4407 napja
Pierre képe

Gratulálok, és üdv az edzésonline-on!

Julcs 4407 napja
Julcs képe

Oké, legalább el leszek látva majd gondolat-ügyileg és nem azon kell gondolkodni hogy min gondolkozzak... Na nem mintha unalmas lenne egy félmaraton :)

ezell 4218 napja
ezell képe

Valami vírus támadhatta meg a 'kedves napló'-dat, mert nincs itt sok edzés ám a 2012-es évből?!:-)

énténylegnemfázom képe

ó semmi vírus, csak csendben figyelem többieket :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!