Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 903 095 km-t sportoltatok
Pepe88
Egyéb Pepe88  sportolt  2021-04-11-n

Edzésvégzés időpontja
2021-04-11 00:01
Edzés típusa
SÉRÜLÉS/ BETEGSÉG (edzés)
Edzésmunka ideje
00:00:00
Edzés leírása

A csütörtöki futáson keződött. Már az alatt sem voltam teljesen jól, de csak nagyon kicsit éreztem gyengének magam. Igazából az a futás rendbe volt, utólag sem bánom, hogy lefutottam. Utána pár napot kihagytam, hogy helyrejöjjek a Teide-re. Szépen javultam is az elején, de aztán ez megállt, és mára stagnáltam.... Pedig szombaton már majdnem elmentem bringázni.

 

Szinte tuti lelki okai vannak. Az ami régebben is. Túlságosan rákészültem, rástresszeltem. Vagyis nem hiszem, mert miért is stresszeltem volna? De 1 hónapja erre vágyok, és persze ilyenkor dőlök ki és igazából kb. ugyanúgy mint korábban. Ugyanazok a tünetek, és nagyon lassan jövök helyre.

 

ELmentem azért ma bringázni, hogyha jól leszek holnap akkor fel tudjak menni. De estére azért rosszabbul lettem. Ráadásul lekileg, más téren is szarul alakulnak a dolgok. Ha olyan állapotban leszek holnap, mint ma akkor lehet azért elindulok. Elegem van a világból, elegem van mindenből. Legfeljebb ott maradok, vagy utána kidőlök 1-2 hétre, nem érdekel...

0 hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!