Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 851 221 km-t sportoltatok
Kruky10
Futás Kruky10  futott  2017-04-30-n

5 / 1 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2017-04-30 00:00
Edzés típusa
Hosszú futás (edzés)
Edzésmunka ideje
01:44:00
Megtett távolság
18.3 km
Edzés sebessége
10.56 km/h
Edzés tempója
05:41 p/km
Időjárás
Napos idő Napos idő, 1 fok, Szélcsend
Edzés leírása

Az elmúlt 2 hétben alig tudtam futni egy arcüreggyulladás miatt, aminek végüll 7 napos antibitikum"kúra" lett a vége. Csütörtökön fejeztem be, de még akkor sem éreztem túl jól magam. Erősen elgondolkodtam, hogy egyeltalán rajthoz álljak-e az 1 hét múlva esedékes Prága maratonon...Elhatároztam, hogy ha most vasárnap tudok egy jól eső, hosszabbat menni akkor megyek.

Gyurival és Pistivel a szokásos vasárnapi távnak(18,4km) indultunk neki a kicsit csipős reggelen. Kicsivel 7km után azonban nem éreztem, hogy erre a távre én képes leszek, és a tempó sem esett jól,így én visszafordultam. Gondoltam a többiek úgyis utólérnek majd a visszaúton a lassabb tempómmal. Azonban kezdtem egyre jobban érezni magam, és nem is láttam közeledni a társakat mögöttem. Kopival üdvözöltük egymást kicsivel a Zsille előtt, majd a bíztatására kicsit talán még gyorsultam is, ami nagy segítség volt, hogy legyűrjem a mai távot. Remélem Ő is sikerrel veszi majd a"csatáját"!Sok sikert, és mielőbb térj vissza a pályára!Lassan elértem a kiinduló ponthoz, de mivel jól is ment, illetve túl hideg volt hogy megálljak, így elindultam vissza, szembe a srácokkal. Ők is találkoztak régi cimborájukkal, akivel váltottak pár szót, így elég sokat mentem vissza mire újra találkoztunk. Végül habár időben jóval lassabban, de a tervezett távot lefutottam, és talán újra bizakodó lehetek a jövő vasárnappal kapcsolatban. Köszi Srácok!

2 hozzászólás

kopi60 2543 napja
kopi60 képe

meglesz az csak fejben legyél nagyon erős..frissiteni frissiteni..nem győzöm mondani..és táplálkozni is..fizikális képes vagy rá..figyelni a pulzust a tempót..és ne számold a km..et...majd  vége lesz...hajrá.!!!!Köszi a biztatást..

Deseda95 2543 napja
Deseda95 képe

Andris, elismerésem a mai küzdelmedért. Legyél makacs, kitartó. Csatlakozva Kopihoz, én is a nagyatádi intelmet ismétlem: Nem szabad egyetlen frissítő pontot kihagyni. Képes vagy rá, meg lesz! Hajrá Andris!!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!