Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 847 022 km-t sportoltatok
Tündüs
Futás Tündüs  futott  2017-03-26-n

5 / 7 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2017-03-26 08:00
Edzés típusa
Ultra verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
05:17:08
Megtett távolság
49.7 km
Edzés sebessége
9.40 km/h
Edzés tempója
06:23 p/km
Edzés leírása

Amit el kell mesélnem, hogy megreformáltam egy picit az étkezéseimet, jobban figyeltem a fehérje bevitelre.  Kíváncsian vártam mi lesz ebből.

A negatív tényező  a jobb farizmot békén sosem hagyó feszülés, egyszerűen nem tudtam lenyújtani, nem tudtam ez meddig enged majd menni.

  1. nap, Sokáig Erikával tartalékosan, kíváncsian foigyelve magamat, előjön-e  a problémám, s ha igen hogyan viselem.

DE szépen rendben volt, valamikor féltáv után váltunk el Erikával, mégiscsak azért jöttem ide, hogy legyőzzem magam, a lábaim bírták a tempómat.

Sok különbség nem volt köztünk, a fiúknak könnyű dolga volt  a frissítésünkkel.

Hoztam a tavalyi formám.

 

2. nap    Hihetetlenül jól regenerálódtam, így nem kíméltem magam a rajt után, bár arra nem emlékszem Erika mikor maradt el.

Frissítésem a velencei 12 órán begyakoroltak szerint alakult, úgy tűnik ezen már sokat nem fogok változtatni. B verziónak ott volt a házi sütésű mézesem, de nem  kellett használni.

Itt már zsebben vittem a cuccaim, Kálmán maradt velem autóval és várt  a Szigligeti várnál, Böbével és Tamással együtt.

Mosolyogva futottam fel. (tavalyi iramom 6:33)

 

 3. nap     Bátraké a szerencse.  Nem is vártuk meg, hogy a rajthoz szólítsanak, annyira megfogyott  a tömeg előttünk, vagyis  a lassabbak bemerészkedtek, emiatt vérszemet kaptam és folyton előztem Tomajig,  Kicsit veszélyes volt  az úton szaladni, de itt nagyon szűk a járda képtelenség előzni rajta a sűrű tömegben. Bár az  5:33 tempó kicsit megrettentett, baj lesz ebből.. A sok kanyargás és az emelkdők előhozták a farfájásomat és Zánka környékén majdnem egy óriásit zakóztam is. Végül a fájás pár kilire be is lassított, a tavalyikhoz képest ez   a nap is sokkal jobban sikerült. Este Imi letépte rólam a kineziós tapaszt és átgyúrta a seggem. A  fiúk bandáztak, folyt a pálinka meg a sör-bor (vicceltem).

 

4. nap   A fájás miatt óvatosan kezdek, de rájöttem nem fog bántani, az emelkedőn még óvatosabb vagyok, és láthatóan húzom a jobb lábam, kímélem, nem lépek a bal elé, csak épp mellé. Sok kilit megyek egyedül, úgy ahogy szeretek, magamba fordulva, néha egy egy gondolat átsuhan a fejemben, de nem vagyok nagy filozofáló. Az órám iramjelzéseit megnézem, tudomásul veszem, de nem matekozok. Ha ilyenkor ismerős mellé kerülök, szó szerint fel kell ébresztenie, mert azt sem veszem észre, hogy rám köszön. Ha valakit ezzel megbántottam most kérem, hogy ne haragudjon rám, ilyen vagyok, hosszúkat így futok.

10 kilivel a cél előtt kezdtem aggódni, hogy úgy elvesztem senki nem fog várni , gondoltam, az uccsó bisztrónál majd megkérek valakit, hogy hívja fel  Imit rohanjon a célba, mert mindjárt ott vagyok :)  De 7 kilivel a cél előtt végül utolért bringával, Kálmán meg elindult kocsival, hogy legyen meleg ruhám, ha beérek.  A partra érve még kiadtam magamból a bennem levő energiát., bár ezt már sprintnek nem nevezném, eredményem a fájás nélkül sokkal jobb is lehetett volna.

Mostanra szépen regenerálódok, a két köröm alatti vízhólyag  és erős fáradtság emlékeztet az elmúlt napokra.

S igen, jövőre újra szeretném!!!

   

9 hozzászólás

Huszárlány 2575 napja
Huszárlány képe

GratulálokMacsek! :-)

tomcsi 2575 napja
tomcsi képe

Szenvedés nyilván volt, de valahohogy az az érzésem, ha kellett volna még egy kör azt is lenyomtad volna...valakinek van esze, megrendezi azt a versenyt is...

Gratula!

tomikaga 2575 napja
tomikaga képe

Követtünk ám egész hétvégén, ment a face pörgetés esténként, hogy mizu feléd. Szép teljesítmény, respekt! És NAAAAGY-NAGY GRATULA!!! :)

Sneci-ke 2575 napja
Sneci-ke képe

azt hiszem, maradt Benned még bőven

nagy-nagy gratula itt is

holovacz 2575 napja
holovacz képe

Sztem sokan egyébként azért gondolják már előre, hogy Neked sima-liba lesz ez is, mert hihetetlen magabiztosság árad Belőled, a felkészülés során is, a versenyzés során is, ezért van, hogy bennem sincs valamiért sosem kétség Veled kapcsolatban. Kíváncsiság igen, hogy hogy fog menni, de kétség sosem. :) Gratulálok, nagyon szép lett!

csicsi75 2575 napja
csicsi75 képe

Gratulálok Tündi :)

Jó volt veled találkozni !!

Briel 2575 napja
Briel képe

De jó! Olyan könnyednek tűnik a leírásod, örülök, hogy ilyen jól ment. Puszik és gratulálok!

monique 2543 napja
monique képe

Ide is benéztem, gratula megkésve is :)

torolt_13650 2539 napja
torolt_13650 képe

Gratulálok! Ez fantasztikus!...Illetve Te vagy fantasztikus!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!