Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 671 316 km-t sportoltatok
Morgo83
Futás Morgo83  futott  2016-12-31-n

Edzésvégzés időpontja
2016-12-31 00:00
Edzés típusa
Hosszú futás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
03:14:20
Edzőhely
Zalaegerszeg
Megtett körök száma
0
Megtett távolság
24 km
Edzés sebessége
7.41 km/h
Edzés tempója
08:06 p/km
Szintkülönbség
360 méter
Edzés leírása

Minden tiszteletem a versenyen indulóknak és gratuláció a győzteseknek, ámulok és bámulok a teljesítményeken. :) Másodszor vettem részt a versenyen. 2015-ben 10 km-en indultam, még egy utolsó verseny volt egy rám váró kemény műtét előtt....legközelebb február végén kerültem olyan állapotba, hogy lehetőségem nyílott hosszabb sétákra, és márciusban újra kezdtem a futást...évközben többször "pihenőt" tartottam, de a kórházi ágyon szőtt nagy álmom, hogy idén félmaratont fussak 3x is sikerült...ekkor úgy éreztem, hogy idén megpróbálkozok a szilveszteri hegyimaraton 24 km-es távjával, melyre egy kedves barátnőmmel készültünk. Tudtuk, hogy a szintidő nagyon határeset, de ez nem tántorított el minket, részt vettünk a terepbejáráson...bár mi voltunk a gyenge láncszemek, szuper élmény volt, a profik többször bevártak minket, később pedig az önálló tájékozódás okozott boldog perceket (nem csoda, hisz notórius eltévedő vagyok).

Eljött szilveszter napja….sok kedves futóismerőssel találkoztam a rajtnál…megindult a sárgatrikós tömeg a Deák sulitól…nem tudok szuper átlagokról beszámolni, még a telefonom is elszégyellte magát a tempótól, és 16 km után úgy döntött, inkább nem mér tovább….Nem sikerült szintidőn belül, 3:14:20 lett a vége (köszönöm a „Hajrát” a végén), DE nem vagyok elkeseredve, két okból kifolyólag sem:
1.) Egészségileg nagyon kemény év van mögöttem, és hálás vagyok a sorsnak, az orvosoknak, ápolóknak, a férjemnek, családomnak és a barátaimnak, hogy rajthoz állhattam, futhattam és a kitartásomnak köszönhetően teljesítettem. :)
2.) Egy újabb cél került kitűzésre: szintidőn belüli teljesítés!
És hogy mit jelent számomra a futás? Életigenlést, az egészség győzelmét!

Boldog, Egészségben és Futásban Gazdag Új Évet kívánok minden Sporttársamnak!

 

0 hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!