Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 659 769 km-t sportoltatok
pozan
Futás pozan  futott  2014-12-31-n

5 / 2 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2014-12-31 09:02
Edzés típusa
Dombozás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
02:46:10
Megtett távolság
40.9 km
Edzés sebessége
14.77 km/h
Edzés tempója
04:04 p/km
Szintkülönbség
686 méter
Maximum pulzus
186 bpm
Átlagos pulzus
171 bpm
Pulzustartomány
 
Elégetett kalória
2695 kcal
Időjárás
Napos idő Napos idő, -7 fok,
Edzés leírása

XX. Szilveszteri Hegyimaraton Zalaegerszeg

Először is egészséges és sikerekben gazdag új évet szeretnék kívánni Mindenkinek!

A tavalyi kellemes élményeknek és a jubileumnak köszönhetően egyértelmű volt számomra, hogy a hosszú távon megmérettetem magam újra. A felkészülés vegyesen sikerült, a nagy mélységek és magasságok hullámvasútján száguldoztam. Nagyon vártam a verseny napját. A hideg ellenére alaposan elterveztem az öltözetet, ami nagyon jól bevált, hisz a kényesen vázós részek voltak csak figyelemmel megerősítve a hideggel szemben, a többi felületre csak épp amennyi kell. Frissítésem kiválóan sikerült. 2 izogél és egy a végén Gógán előtt közvetlen egy activátor csúszott le. A rajt után TV toronyig mentem Ádámmal, de lefeléknél nem láttam. Legalább egy közös képünk lett ezalatt. Órámon a pulzust láttam csak, meg az alján kicsit az átlagtempót. Nem akartam magam nyomasztani a tavalyi saját magammal, így csak néha kukkantottam rá. Jól estek az emalkedők, Botfa meglepően jól ment. Talajra nagyon kellett vigyáznom. Pont verseny előtti este néztem egy dokumentumfilmet Niki Laudáról, aki amint életveszélyesnek érezte a pályát vagy a körülményeket, kiállt. Elővigyázatosságát transzponáltam a jeges átfagyott lefeléknél. Lefeléknél amúgy valamit rosszul csinálok, mert nem haladok, és nagyon odacsapom a lábam. A pálya második része taktikásabb volt és viszonyok rosszabbodtak. Gyűrtem, ahogy tudtam. Csácsom majdnem eltévedtem, hála és köszönet a bringás kísérőnek, aki utának kiabált. Sőt a parkból kiérve is majdnem a belső sávban maradtam. A stadionnál holtpont. A combom nagyon fagyottnak éreztem. Kicsit gyorsítottam és helyére került 2 km után minden. Gógán előtt megnéztem hogy állok időben. Piszkálta fantáziám a pályacsúcs. Az emelkedők után a lefelét nagyon megnyomtam. Már vártem, hogy berongyoljak a tornaterembe. Beírták az időm és eljöttem. Az órám szerint meglett. Gyorsan felvettem melegítőm és kinn levezettem 2 kilit. Végére egy érdekes párbeszéd, amit egyszerűen nem tudtam hova tenni és az esti bulin jutott eszembe. Mialatt vették le a rajtszámon két beszörpölt pasas, akiket soha nem láttam a következő párbeszédet folyatatták:

-Te, ez a Németh Gábor?

- Nem, az nem lehet...

(rájuknézek, miközben bemondják a nevem a hangosba)

-Pedig az, mondom én, hogy az

-Az hát tényleg, csak most nagyon le van fogyva

 

Gratulálok a résztvevőknek! A hosszútávon Szilvinek és Dórinak, valamint az orosz titkosszolgálat embereinek, BÉLÁNAK! Nagy gratula Lillának és Ádámnak a pályacsúcsot érő győzelemhez. 10 kilin Kolónak és Szabolcs barátomnak. Amúgy meg Mindenkinek!

6 hozzászólás

korpaZASZ 3375 napja
korpaZASZ képe

Gratula, nagyon mentél idén is... amúgy létezik egy egerszegi Németh Gábor is, aki rendszeresen szokott indulni (idén pont nem). Valóban, hozzá képest zörögnek a csontjaid és elég nehézkes téged vele azonosítani. Bár beszörpölve az is megy egyeseknek - ezek szerint :)

ikerkaszat 3374 napja
ikerkaszat képe

Szerintem nagyon jól csinálsz mindent, ha a tavalyi idődön még javítottál az idén a mostoha körülmények ellenére. Gratulálok itt is:-)

unabambina 3374 napja
unabambina képe

Gratulálok és Boldog Boldog új évet! Sok vidám perccel  :D

Wojtek63 3374 napja
Wojtek63 képe

Nagyon gyönyörű Gabika! És jó, hogy láthattam! :-)

Szerintem ez a dal most nagyon ide illik: (remélem sikerül, ha nem: https://www.youtube.com/watch?v=1BK-X8tiGQs

<iframe width="400" height="300" src="//www.youtube.com/embed/1BK-X8tiGQs?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

vizimuu 3373 napja
vizimuu képe

Igazad van a lejtmenettel, azt is "tanulni " kell és más izmok dolgoznak, mint egyébként. Nem voltam benne biztos, hogy te is indulsz, mert nem néztem a rajtlistát, de gondoltam rád és szurkoltam a nyamvadt 10-km-es "edzésem" közben! Gratulálok!

LTimi 3366 napja
LTimi képe

Gratulálok!!! Méltó módon zártad az évet! :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!