Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 864 885 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár - Quintana nyerte a katalán körversenyt

Bozót | 2016-03-29 | 3 hozzászólás

Nairo Quintana (Movistar) az őt érő támadások ellenére magabiztosan őrizte meg összetettbeli elsőségét a Katalán Körverseny Barcelonában záródó szakaszán (ahol az orosz Tsatevich sprintelte le az elsőségért a szlovén Roglicot), így a harmadik kolumbiai lett a történelemben, aki megnyerte ezt az igen nehéz, hegyekkel teli egyhetest. Ennél is nagyobb fegyvertény, hogy a Tour de France szintű mezőnyben lett a legjobb olyan nevek ellen, mint Contador, Froome, Aru, Porte.

Kerékpár - megkezdődött a Katalán Körverseny

Bozót | 2016-03-23 | Nincs hozzászólás!

A 2016-os szezonban első alkalommal csaphat össze egymással az idei Tour de France két előzetes favoritja Alberto Contador (Tinkoff) és Chris Froome (Sky). Az emelkedőkkel teletűzdelt Katalán Körverseny bombaerős mezőnyt tartogat. Már az első etap során öt kategorizált emelkedő kerül a bringások útjába, így bőven lesz lehetőség a támadásokra és a másodpercek kiosztására.

Kerékpár - zajlik a katalán körverseny

Bozót | 2015-03-27 | Nincs hozzászólás!

Már 4. szakaszán van túl a katalán körverseny idei kiadása. A legnehezebb etap megmutatta milyen formában vannak az összetettre hajtó sztárok. A szakaszgyőzelmet Tejay van Gardaren szerezte meg, összetettben Bart de Clercq áll az élen. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke