Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 104 546 km-t sportoltatok

Címketalálatok

150 ezren szavaztak a nem olimpiai sportágak csillagaira

Bozót | 2014-12-09 | Nincs hozzászólás!

sportcsillagok gálájaKözel 150 ezren szavaztak a nem olimpiai sportági szakszövetségek által jelölt férfi és női sportolókra, csapatokra, edzőkre és szövetségi kapitányokra. A kategóriák helyezettjei idén először vesznek részt Sportcsillagok Gálaestjén.

Idén is lesz Sportcsillagok Gálaestje

Bozót | 2014-11-18 | Nincs hozzászólás!

Idén 57. alkalommal kerül sor a Sportcsillagok Gálaestjére, amelyen a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjainak szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. A rangos eseményen a szurkolók is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében.

Sportcsillagok Gálája - nem-olimpiai sportágak is a díjazottak közt

Bozót | 2014-10-01 | Nincs hozzászólás!

Bővül a díjazottak köre a Sportcsillagok Gáláján, az Év sportolója választás díjátadó ünnepségén, idén első alkalommal ugyanis a nem olimpiai sportágak képviselőinek teljesítményét külön is elismerik.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke