Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 661 216 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Elindult a Sportol a Nemzet sportkártya program

Bozót | 2015-06-12 | 5 hozzászólás

Elindult a Sportol a Nemzet sportkártya program, amely céljai szerint a sportolni vágyóknak, a létesítményeknek és a szövetségeknek is új lehetőséget teremt.

Szabadidősport - Elrajtolt a Sportol a nemzet mozgalom

Bozót | 2014-09-08 | Nincs hozzászólás!

Hódmezővásárhelyen elrajtolt vasárnap a Sportol a nemzet szabadidősportos mozgalom, amelyet a tervek szerint 2015 januárjától országossá szélesítenek. A távlati célok között szerepel az is, hogy a Kárpát-medence magyar lakta települései is bekapcsolódjanak a kezdeményezésbe.

Szabadidősport - Sportol a nemzet mozgalom indul

Bozót | 2014-07-31 | Nincs hozzászólás!

Sportol a nemzet néven Kárpát-medencei szabadidős sportmozgalom indul, amely célja, hogy a nemzet minél többet, minél rendszeresebben és minél több sportágat kipróbálva mozogjon – jelentette be Hoffmann Pál, a kezdeményezés egyik ötletgazdája szerdán Szegeden.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke