Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 40 342 670 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Minden gyerek tanuljon meg úszni! - tervek a magyar úszósportban

Bozót | 2014-02-28 | 13 hozzászólás

Alaptétele az úszás hosszú távú programjának: minden gyerek tanuljon meg úszni. Sőt, jól úszni. Magyarország a világon is egyedülálló tervet alkotott.

A budapesti világbajnokságra készülnek a jövő úszóbajnokai

Bozót | 2014-02-26 | Nincs hozzászólás!

MÚSZNegyedéve indult el a Jövő Bajnokai úszóprogram, melynek keretében a kiválasztott utánpótlás-korosztályok legjobbjai hét régióban, szervezett körülmények között készülnek, s közülük kerülhetnek ki a Budapesten esedékes 2017-es junior és a 2021-es felnőtt világbajnokság magyar indulói.

A jövő úszóbajnokainak felmérő versengése Egerben

Bozót | 2014-01-06 | Nincs hozzászólás!

Második alkalommal sereglettek egybe a Jövő Bajnokai úszóprogram kiválasztottjai a havi rendes felmérőre: a hónap első szombatján esedékes megmérettetésre ismét a hét régió egy-egy városában került sor – a kiemelt eseményt ezúttal Egerben tartották. A 2017-es junior vb helyi reménységeinek nagy örömére Cseh László is velük tartott a medencében.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke