Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 745 433 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Szabadon nézhetővé válhatnak a sportközvetítések

Bozót | 2015-12-08 | Nincs hozzászólás!

Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (European Broadcasting Union, EBU) 75. genfi közgyűlésén deklarálta, legyenek szabadon foghatók a jelentős sportesemények; ezt a közmédia is többször kezdeményezte már - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kedden az MTI-vel.

Nőnapi fitnesz nappal indul az óbudai szabadidősport eseménysorozat

Bozót | 2014-03-05 | Nincs hozzászólás!

szabadidősportNőnapi Fitness Nappal indul március 8-án Óbudán az öt ingyenes eseményből álló idei szabadidősport-rendezvénysorozat. Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere a keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy eredetileg a legegészségesebb budapesti kerület cím megszerzését tűzték ki célul, amikor 2012-ben megrendezték az egészségolimpiát.

Jelentősebb sportesemények 2014-ben

Bozót | 2014-01-06 | Nincs hozzászólás!

versenyHabár kétségtelenül a nyári, Brazíliában esedékes labdarúgó-világbajnokság, illetőleg a Szocsiban, februárban rendezendő téli olimpiai játékok az év legfonosabb sporteseményei, ezek mellett azonban külföldön és belföldön egyaránt több fontos sportesemény lesz még. 

Mostantól az új himnuszt hallhatjuk a sporteseményeken

Bozót | 2013-09-26 | Nincs hozzászólás!

MOBElkészült Erkel Ferenc Himnuszának másfél perces változata. A zeneszerző által Esz-dúrban és énekkari-zenekari előadásra megfogalmazott kompozíciót most csak zenekari változatban és B-dúr hangnemben, de az eredeti hangszerelésben rögzítette a MÁV Szimfonikus Zenekar.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke