Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 657 630 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Terepfutás - WS 100 és Lavaredo/Cortina Trail eredmények

Bozót | 2014-07-02 | Nincs hozzászólás!

Sűrű terepfutó program volt június utolsó hétvégéjén, a Skyrunning VB mellett, ekkor rendezték Olaszországban a The North Face Lavaredo Ultra Trail és Cortina TRail versenyeket, valamint ugyanekkor került sor az USA legendás 100 mérföldes viadalára, a Western States-re is.

Terepfutóink sikerei a Dolomitokban - Németh Csaba 2. helyen!

Bozót | 2013-07-01 | 2 hozzászólás

Korábbi hírünkben beharangozót közöltünk a Dolomitokban megrendezett Lavaredo Ultra Trail és Cortina Trail versenyekről. Az időjárási körülmények további romlása miatt a rendezők az útvonalak módosítása mellett döntöttek, de a népes magyar küldöttséget ez sem akadályozta. Németh Csaba dobogós helyezése mellett a többiek is fantasztikusan  szerepeltek.

Extrémebb lesz a hétvégi Lavaredo mint általában

Bozót | 2013-06-28 | 1 hozzászólás

Az időjárás idén igencsak megtréfálja a terepfutókat, a hétvégén megrendezésre kerülő Lavaredo Ultra Trail mezőnyének fagypont alatti hőmérséklet, hó és jég jut így június végén. A nagy ultra betétversenyén, a Cortina-n több mint tízfős magyar különítmény indul.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke