Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 658 934 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Vonzódunk az extrém sportokhoz

Bozót | 2013-07-04 | 17 hozzászólás

A tegnapi biztosítós felmérés nagy sikerén felbuzdulva, íme itt egy másik, szintén biztosítótársaságé, de azért érdekes :) A magyar lakosság csaknem 40 százaléka próbálna ki valamilyen különösen veszélyes sportot, legvonzóbb az ejtőernyős ugrás és a siklórepülés, de sokan vállalnák be a bungee jumpingot és a vadvízi evezést is - derül ki a Generali Biztosító felméréséből.

Poór Brigitta tereptriatlon versenyző az Év Extrém Sportolója

Bozót | 2013-03-01 | Nincs hozzászólás!

Kissé megkésve, de gratulálunk!    

 

Triatlonistaként, tereptriatlonistaként hatalmas siker ért el a szavazatok alapján az X2S Haibike TEAM versenyzője Poór Brigitta az Év Sportolója választáson. Kategóriájában (Extrém Sport) Detre Diána (szörf), Farkas Norbert (sí), Gyarmati Anna (snowboard), Lubics Szilvia (ultrafutás), Hegedűs Ákos (wakeboard), Gádorfalvi Áron (szörf) és Szász Kitti (freestyle labdarugás) voltak az ellenfelei.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke