Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 490 343 km-t sportoltatok

Címketalálatok

16 nem kiemelt sportág kap külön állami támogatást

Bozót | 2014-03-07 | Nincs hozzászólás!

Tizenhat, a kiemeltek körébe nem került sportágat támogat egy 300 millió forintos keretű felzárkóztatási alapból a kormányzat – írja a Világgazdaság a sportért felelős államtitkárságra hivatkozva.

Hatmilliárd tornatermekre, tanuszodákra

Bozót | 2013-11-27 | 1 hozzászólás

tornateremHárom-három milliárd forintot különített el a kormány a jövő évi költségvetés tervezetében tornaterem és tanuszoda építésére – közölte Doncsev András egy írásbeli kérdésre adott válaszában.

Az úszók kapják a legnagyobb állami támogatást

Bozót | 2013-08-13 | Nincs hozzászólás!

pénzA kormány döntése értelmében a 16 kiemelt sportág közül az úszók kapják a legnagyobb, 736,5 millió forintos támogatást. A Magyar Közlöny hétfői számában megjelent határozat szerint a legkevesebb pénz, 43,7 millió forint a Magyar Asztalitenisz Szövetség számlájára kerül.

MOB elnökségi ülés - beszámoló

Bozót | 2013-02-22 | Nincs hozzászólás!

Borkai Zsolt elnök vezetésével csütörtök délután ülést tartott a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége. A grémium tárgyalt többek közt a 15 milliárdos állami támogatásról, a Gerevich ösztöndíjakról és a MOB költségvetéséről, döntött többek közt az idei Utrechti Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) és a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok csapatvezetőjének személyéről, illetve beszámolót fogadott el az Ausztrál Ifjúsági Olimpiai Fesztivál magyar vonatkozásairól.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke