Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 658 739 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Atlétika - 12 év 12 km Uniós futóversenyt rendeztek

Bozót | 2016-05-10 | 8 hozzászólás

A férfiak között Balázsi Dávid nyert 37:34-gyel, a hölgyek mezőnyében pedig Nagy Csilla 48 perc 46 másodperces idővel győzött a Magyarország uniós csatlakozásának 12. évfordulója alkalmából rendezett vasárnapi futóversenyen. Az összes eredmény itt érhető el.

Szabadidősport - ismét futhatunk uniós tagságunk évfordulóján

Bozót | 2016-04-18 | Nincs hozzászólás!

Már háromezren neveztek arra a tizenkét kilométeres futóversenyre, amellyel Magyarország európai uniós csatlakozásának tizenkettedik évfordulóját ünnepelik májusban - közölte az Európai Bizottság és az Európai Parlament magyarországi képviselete pénteken az MTI-vel.

Diáksport - Két Erasmus+ projektet is megvalósíthat az MDSZ

Bozót | 2015-04-01 | Nincs hozzászólás!

Az MDSZ szerdai tájékoztatása alapján az Európai Bizottság előbb decemberben értesítette a szervezetet, hogy támogatást nyert el az Erasmus+ "Együttműködési partnerségek" pályázati program keretében benyújtott SHA P.E. című projektjavaslatra, most pedig arról érkezett hír, hogy az unió a szeptemberben első alkalommal sorra kerülő Sport Európai Hetéhez kapcsolódó kiírás keretében benyújtott újabb MDSZ-pályázatot is az egyik legjobbnak ítélte.

Uniós projekt részeként valósulhat meg a vasfüggöny-kerékpárút

Bozót | 2013-02-12 | Nincs hozzászólás!

Az Európai Unió anyagi támogatásával, több országot is érintő európai turizmusfejlesztési projekt részeként valósulhat meg a vasfüggöny kerékpárút, amelynek átadását 2014 harmadik negyedévére tervezik - jelentették be csütörtökön azon a projektindító konferencián, amelyet Szombathelyen tartottak.

Újabb vidéki kerékpárút-szakasz épül, Uniós finanszírozással

Bozót | 2012-11-16 | Nincs hozzászólás!

 Csaknem félmilliárd forintos beruházási programot valósít meg európai uniós támogatással a győrteleki önkormányzat az idén és jövőre - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település polgármestere az MTI-vel, melynek keretében kerékpárút is épül.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke