Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 657 679 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Szép eredményekkel zárult a MEFOB

Bozót | 2014-05-29 | Nincs hozzászólás!

100 méteres síkfutásban Kaptur Éva és Kádasi Zalán, magasugrásban Sinka Noémi és Bakosi Péter, távolugrásban Schelmecz Fanni és Bánhidi Péter a MEFOB bajnok. 4x100m-es női váltóban az Eszterházy Károly Főiskola, /EKTF/ férfiaknál a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem /BME/csapata lett a legjobb. A felsőoktatási intézmények közötti pontversenyt atlétikában a Semmelweis Egyetem nyerte az Atlétikai MEFOB-on.

Egyetemista és főiskolás úszó OB

Bozót | 2013-11-25 | Nincs hozzászólás!

Ismét jelentős mezőny gyűlt össze az egyetemisták és főiskolások úszó országos bajnokságára (MEFOB): a Komjádi uszodában 24 intézmény 186 hallgatója versenyzett az érmekért – köztük megannyi válogatott klasszis is.
A férfiaknál Cseh László, a hölgyeknél Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn vitte el az aranyak többségét, de szerzett elsőséget Takács Krisztián és Financsek Gábor is.

Több százan futottak a Tudás Útja Félmaratonon a fővárosban

Bozót | 2012-11-13 | 1 hozzászólás

Martinek János olimpiai, világ- és Európa-bajnok öttusázó, Balogh Gábor világbajnok, olimpiai ezüstérmes öttusázó, valamint Szőnyi Ferenc ultratriatlonista világbajnok is csatlakozott a közel félezer résztvevőhöz a Tudás útján november 11-én. Budapest egyetlen hosszú távú egyetemi futóversenye a főváros legszebb részein haladt keresztül, nevéhez méltón érintve az egyetemi kampuszokat és a Magyar Tudományos Akadémia épületét.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke