Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 311 250 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Három férfi öttusázónk a döntőben

Bozót | 2014-04-18 | Nincs hozzászólás!

Mindhárom magyar induló bejutott a szombati férfi döntőbe az öttusázók kínai világkupaversenyén. A sorozat harmadik állomásán, a csengtui Pierre de Coubertin öttusaközpontban két csoportban összesen 67-en szerepeltek a csütörtöki selejtezőben. Az A-ban Kasza Róbert első, Demeter Bence nyolcadik, míg a B-ben Tibolya Péter második lett - a nemzetközi szövetség (UIPM) honlapja szerint.

Triatlon VB döntő - magyar eredményekkel

Bozót | 2013-09-16 | Nincs hozzászólás!

A hétvégén rendezték meg az ITU Triatlon világbajnoki sorozat döntőjét Londonban, ahol négy magyar versenyző képviselte hazánkat. A világbajnoki címeket a spanyol Javier Gomez , a hölgyeknél a brit Non Stanfor szerezték meg. 

Hatezer diák állt rajthoz a mezeifutó országos döntőben

pen | 2012-04-25 | 1 hozzászólás

Ismét Gödöllőn rendezték a Diákolimpia Mezeifutó bajnokság országos döntőjét. A Diáksport Szövetség 20 éve rendezi a mezei bajnokságot, amely ma már a diákolimpiák legnagyobb létszámú versenyévé vált. Idén több mint hatezer diák vett részt a rendezvényen.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke