Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 859 818 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Futós jogi esetek

pen | 2012-04-04 | 1 hozzászólás

Zivile Balciunaitétől végleg elvették EB címét. A korábbi doppinglabor-vezető Victor Contét a határról fordíthatják vissza a brit hatóságok ha Londonba utazik az olimpiára. Egy floridai futó pert indított a VIbram USA ellen.

Pekingi Olimpia: Nick DArcyt kizárták a pekingi csapatból

pen | 2008-06-12 | Nincs hozzászólás!

A verekedős ausztrál úszó kizárását a pekingi csapatból ma egyhangúlag megerősítette hazája olimpiai bizottsága. Ezzel Nick D'Arcy esélyei az olimpiai részvételre szinte megszűntek, de ő nem adja fel, fellebbezni fog a döntés ellen és folytatja edzéseit.

Úszás: Nick DArcy

pen | 2008-03-31 | Nincs hozzászólás!

Nick D'Arcy vasárnap hajnalban egy bárban éppen azt ünnepelte sporttársaival, hogy sikerült bekerülnie az olimpiai csapatba, amikor összekülönbözött a szintén úszó Simon Cowley-val. Cowley súlyos sérüléseket szenvedett az arcán, D'Arcy olimpiai részvétele pedig veszélybe került.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke