Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 215 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Siker és tragédia - In memoriam Kiss Péter és Erőss Zsolt

Bozót | 2013-05-27 | 5 hozzászólás

A médiában minden csapból az ő történetük folyik, erről nem is kívánunk több bőrt lehúzni,se újabb vitákat generálni. Csupán  emlékezzünk a Kancsendzönga 8586méter magas csúcsának meghódítása után eltűnt sporttársainkra, Erőss Zsoltra és Kiss Péterre.  Zsoltról több szó esik a híradásokban, de ott volt vele Kiss Péter is,  aki nem csupán nagyszerű tettekre hivatott ifjú hegymászó, de kiváló amatőr futó és teljesítménytúrázó is volt. Nyugodjanak békében!

Mezítlábas mászás a Kilimandzsáró tetejére

pen | 2012-01-26 | 4 hozzászólás

Újabb őrült vállalkozás: egy csapatnyi hegymászó egy sportorvossal kiegészülve január 23-án nekiindult, hogy mezítláb másszon fel a Kilimandzsáró tetejére. Afrika legmagasabb hegyén 5893 méter magasságban -5, -6 fok körüli nappali hőmérséklet és hideg szél várja a mászókat.  

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke