Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 656 207 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Atlétika - hetedszer futottak Szekszárd dombjain

Bozót | 2016-05-09 | Nincs hozzászólás!

Az idén is mindenre elszánt – bár nem feltétlen mindenre felkészült – futók szállták meg Szekszárdot és a várost övező dombságot szombaton, Tolna megye legnagyobb amatőr rendezésű sportversenyén. A Borvidék Futóegyesület szervezésében megtartott különleges borvidéki félmaraton öt távján indulók összlétszáma évről évre egyre emelkedik, így volt ez az idén is.

Atlétika - volt egyszer egy Borvidék...már hatodszor

Bozót | 2015-05-14 | 2 hozzászólás

A méltán népszerű Borvidék Félmaraton igen elfoglalt szervezőjétől idén ugyan nem kaptunk személyes hangvételű beszámolót , de csakazértis megírjuk, hogy jó volt Szekszárdon lenni az elmúlt hétvégén. 

Idén sem volt könnyű dolga a Forralt Borvidék versenyzőinek

Bozót | 2015-02-24 | Nincs hozzászólás!

Ismét egy hétvégi versenybeszámoló. A tavaly első ízben megrendezett Lajvér Avantgarde Forralt Borvidék Trail nevű eseményről szuperlatívuszokban nyilatkoztak a résztvevők, bár a kedves szavak egy része a főrendező felmenőit is tartalmazta :) Fogalmazzunk úgy, hogy nem volt könnyű a pálya. Nos, idén sem. 

Ma zárul a 4RUN Félmaraton sorozat előnevezése

pen | 2012-03-12 | Nincs hozzászólás!

Közeledve a 4RUN Félmaraton sorozat első állomásához, a március 25-ei debreceni II. Rotary Félmaraton, Maratonhoz, a szervezők március 12-én zárják a debreceni verseny előnevezését. A sorozat értékelésében csak azok a futók vehetnek részt, akik mind a három állomáson elindulnak, arra neveznek, így a határidő rájuk is vonatkozik: hétfőn a 4RUN Félmaraton sorozat előnevezése is lezárul. 

2012-ben is lesz 4RUN Félmaraton sorozat

pen | 2011-11-25 | 2 hozzászólás

A tavalyi sikeres debütálás után, idén újra összeáll a három szervező, és másodízben is megrendezi a 4RUN félmaraton-sorozatot. A II. Rotary Debrecen Félmaratonra, a szekszárdi III. Borvidék Félmaratonra és az V. Keszthelyi Kilométerekre már elindult a nevezés. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke