Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 658 746 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Futócipő teszt: Bemutatjuk a NIKE cipőket

pen | 2010-07-01 | 9 hozzászólás

Tavaszi futócipő tesztünk keretében négy NIKE modellt próbálhatnak ki tesztelőink. Könnyű, neutrális, párnázott és stabil futócipő egyaránt került a portfólióba. A tesztcipőket a Nike Magyarország biztosítja. Következik a Nike Air Pegazus 26 +, a Nike Lunarglide +, a Nike Lunarelite + és a Nike Structure Triax rövid bemutatása.

Futócipő teszt: Nike Structure Triax+ 12

eftomi | 2010-01-03 | 12 hozzászólás

A legutóbbi futócipőm egy Adidas Supernova Sequence volt, ami 1690km-nyi edzés és verseny után már elvesztette csillapítását, kopás jelei mutatkoztak rajta. Ideje volt új cipő után nézni. Súlyomnál fogva nekem a stabil cipők a kényelmesek, úgyhogy ezen típusok között kerestem az utódot. A Decathlonban leltem rá a Nike Structure Triax+ 12-re, 9990Ft-ért. Az eredeti ára 29990Ft volt pár hónapja, többszöri leárazás után érte el ezt a kitűnő árat. Mi ez, ha nem Best Buy?

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke