Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 300 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Atlétika: Liu Xiang győzött a sanghaji Gyémánt Liga viadalon

pen | 2011-05-16 | 1 hozzászólás

A 2004-es olimpiai bajnok kínai, 110 méteres gátfutó Liu Xiang nagyszerű formában kezdte meg az idei szabadtéri szezont a vasárnapi sanghaji atlétikai Gyémánt Liga versenyen, melyen egészen kiváló idővel, az amerikai David Olivert legyőzve lett első.

Atlétika: Új technikával készül a VB-re Liu Xiang

pen | 2011-04-17 | Nincs hozzászólás!

A korábbi olimpiai bajnok gátas sprinter Liu Xiang új rajttechnikával készül a Daeguban megrendezendő nyári világbajnokságra. A változtatás lényege, hogy Liu a korábbi nyolc lépés helyett hét lépéssel fut majd el a rajtot követően az első gátig. Liu azt reméli, hogy legalább öt századmásodpercet javul majd az ideje a 110 méteres távon ezzel az új technikával.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke