Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 660 285 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Parti András és Dósa Eszter nyerte a BringaMánia Magyar Nagydíjat

pen | 2012-06-04 | Nincs hozzászólás!

A férfiaknál Parti András, a nőknél pedig Dósa Eszter győzött a Veszprémben rendezett McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíj hegyikerékpáros olimpiai krossz viadalon.

Kevesebb füstölgés és több biciklizés a Mekiben

pen | 2011-11-03 | 3 hozzászólás

Közel 9.000 alkalommal ültek bringára és mintegy 100.000 szál cigi elfüstöléséről mondtak le a McDonald's dolgozói a vállalat 3 hónapos  „Dobd el a cigit és Tekerj be dolgozni!" elnevezésű életmód kampánya során. 

Kerékpár: Versenyek és szabadidős programok a BringaMánia Napon

pen | 2011-05-11 | Nincs hozzászólás!

A tavalyi sikeres debütálás után, idén május 22-én rendezik Budapesten a McDonald’s BringaMánia Napot. Az ingyenesen látogatható rendezvényen a családi és gyermekprogramok mellett bemutatók, pályaversenyek kerülnek a programba. A Vuelta Sportiroda által szervezett bringás nap eseményeire a zuglói Millenáris Velodromban és a Városligetben kerül sor; a szervezők két-háromezer résztvevőre számítanak.

Kerékpár: 900 előnevező a szombati BringaMánia Balatonkörre

pen | 2011-04-14 | Nincs hozzászólás!

Szombaton, immár 12. alkalommal, újra kerékpáros túrázók tekerik körbe a Balatont. Az április 16-ai tavaszindító McDonald's BringaMánia Balatonkör különböző távjaira és a színes családi programokra több mint ezer kerékpárost várnak a szervezők. A Balatonföldvárról induló, 10, 86 és 206 km-es tókerülő túrára eddig 900 előnevezés érkezett.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke