Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 907 098 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Fűzd meg a barátaid és nevezz a T-Home Vivicittára! (X)

sepi | 2011-03-23 | Nincs hozzászólás!

Érdekel, mire jó több száz cipőfűző? Kíváncsi vagy, ki lehet a szegedi meglepetéskoncert előadója? Szuper csapatban szeretnél felkészülni a tavaszi T-Home Vivicittá futóeseményekre? Szereted családoddal és barátaiddal jó hangulatban tölteni a hétvégéd? Hozz magaddal kicsiket és nagyokat, készülj Mikivel, a Vivicittá Városvédő Futás szegedi „városkapitányával” a tavasz egyik legnagyobb sporteseményére!

Sárkányos erőpróba Szegeden (X)

sepi | 2011-03-10 | Nincs hozzászólás!

Sárkányhajóval és futással készülhetsz a T-Home Vivicittára

 

Zsigereidben érzed a jó időt? Megfordult már a fejedben, hogy itt az idő elkezdeni újra futni? Csapatban mindig könnyebb, pláne ha lelkes sportemberek vesznek körül. A ’Nagy Futópárbaj’ szegedi futója, Dombi Miklós mozgásra buzdít minden lelkes és városát szerető futót, hogy csatlakozzon hozzá, és fusson vele együtt az április 2-ai szegedi T-Home Vivicittán.

Jelmezes futás Gyulán (X)

sepi | 2011-02-24 | Nincs hozzászólás!

Készülj velünk a T-Home Vivicittára!

 

Szereted, ha sportosan, jó hangulatban telik a hétvégéd? Kíváncsi vagy, milyen lehet jelmezes futókkal, óriás bábosokkal és tűzzsonglőrökkel együtt futni? Szuper csapatban szeretnél felkészülni a tavaszi T-Home Vivicittá futóeseményekre? Kapd elő kedvenc futócipődet és bohókás ruháidat: készülj Mikivel, a Vivicittá Városvédő Futás szegedi „városkapitányával” a tavasz egyik legnagyobb sporteseményére! Bemelegítésképpen karneváli hangulatú hétvégi futást ajánlunk.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke