Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 658 190 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Ultramaraton a Fertő-tó körül

Bozót | 2014-06-25 | Nincs hozzászólás!

Második alkalommal rendeznek futást a Fertő tó körül; a Sopron-Podersdorf-Sopron útvonalon július 12-én és 13-án sorra kerülő eseményre az októberi Bécs-Pozsony-Budapest ultramaraton előfutáraként tekintenek a szervezők – hangzott el kedden sajtótájékoztatón.

382 km hosszú futópark nyílt a Fertő-tónál

Bozót | 2014-04-11 | 1 hozzászólás

Ausztria legnagyobb futóparkja 6 településen átívelő, 49 futóútvonallal várja a futni vágyókat. A parkot 1 hete nyitották meg a nagyközönség előtt a Fertő-tavi Seewinkel-ben.

Fertő-tó kör 2007

pen | 2007-07-27 | 1 hozzászólás

Újabb képes versenybeszámolóval jelentkezett fotóriporterünk :o), iSTVán, aki idén is egyéniben vágott neki a Fertő-tó körnek. A verseny családias hangulatot és sok-sok látnivalót kínál a két nap során, a táv egyéniben és csapatban is teljesíthető. Olvassátok, kapjatok kedvet hozzá ti is! Istvánnak köszönjük a beszámolót!

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke