Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 40 912 775 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Újabb elmarasztaló ítélet a doppingoló maratoni bajnoknak

pen | 2012-02-07 | Nincs hozzászólás!

2011 elején írtunk már a korábbi olimpikonról és amerikai maratoni országos bajnokról, Eddy Hellebuyckról, aki bár megbukott egy doppingteszten, sokáig tagadta, és csak 2009-ben egy interjúban ismerte be, hogy évekig versenyzett tiltott szerek használata mellett. Az interjú után újabb vizsgálat indult ellene.

Doppingoló maratoni bajnokok

pen | 2011-01-05 | 2 hozzászólás

A Runner’s World decemberi számában jelent meg a korábbi olimpikon és amerikai maratoni országos bajnok, Eddy Hellebuyck részletes vallomása arról, miért és hogyan doppingolt éveken át. Elmondása szerint az EPO-t a többszörös orosz bajnok és Comrades Marathon csúcstartó Leonid Shvetsovtól vásárolta.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke