Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 658 732 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Keresztülfutni Amerikát

pen | 2011-08-10 | 6 hozzászólás

Idén, hét évnyi kihagyás után ismét rendeztek Amerikát átszelő ultrafutó versenyt. Az idei rendezés a LANY Foot Race 2011 nevet kapta, 51 napnyi futás után még nyolc futó van versenyben. 

Coloradóban új jelzőtáblákkal zavarták össze a bringásokat

pen | 2010-10-29 | 4 hozzászólás

A Boulder Canyon kanyargós útjain a kerékpárosok és autósok közötti feszültség csökkentése céljából helyeztek ki új közlekedési táblákat. Ezek azonban a helyi kerékpárosok szerint félreérthetőek, rosszul átgondoltak, és csak további konfliktusokat eredményeznek.

Külföldi győztesek az amerikai XTERRA tereptriatlon bajnokságon

pen | 2010-09-29 | Nincs hozzászólás!

Az Utah államban megrendezett extrém tereptriatlon bajnokságon a kanadai Melanie McQuaid és a dél-afrikai Conrad Stoltz állhattak a dobogó legmagasabb fokára, messze maguk mögött hagyva versenytársaikat. Ráadásul az ezüstérmet két európai szerezte meg, a skót Lesley Paterson és a francia Nicolas Lebrun.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke